„S výsledky z posledních kol jsme spokojení. Spíše nás mrzí ztracené body z úvodu soutěže. Střelecky se teď daří zejména Tomáši Prokopovi, který dal dva hattricky v posledních dvou zápasech,“ chválil spoluhráče zdický Michael Macourek. Zdice B se na soupeře připravily důkladně. „O Vysokém Újezdu jsme věděli, že je to na čtvrtou třídu poměrně dobrý soupeř, který se drží na předních příčkách v tabulce. Nám se zápas povedl a soupeře jsme přehráli. Určitě nám pomohla i rychlá branka Marka Štulíka,“ dodal Michael Macourek.

Po pádu ze třetí třídy se daří ve čtvrté týmu Chaloupek. „Určitě je to o také tom, že je ve čtvrté třídě na všechno více času. Avšak nám se naštěstí podařilo posílit kádr o tři zkušené hráče (Lapáček, Fábera, Šlechta), a i to se podepsalo na tom, jakou teď předvádíme hru,“ je spokojen Petr Větrovský.

Vitální útočník vstřelil při výhře v Újezdě nad tamním béčkem Doubravanu (8:2) tři góly. „Už to byl můj osmnáctý gól a pátý hattrick na podzim, z toho jsem dvě kola nemohl nastoupit kvůli zranění, tak už si ani pořádně nepamatuji, který z gólů byl nejhezčí, ale naše góly jsou teď především poctivou prací všech kluků,“ řekl Větrovský. Střelecky ho napodobil i David Čapek. „Jsem velice rád, že se Čápovi takhle daří střelecky, asi mu teď bodla krátká dovča. Myslím, že na dokopné budeme muset určitě strčit dokola pár panáků,“ směje se Větrovský, jehož tým je na třetím místě ve skupině B se ztrátou pěti bodů na první Praskolesy. „Jako favorita na postup pořád vidím naše Cha-sa-ko! I když už nám pár mužstev ukázalo, že to nepůjde samo. A když se to nepovede, tak se nic neděje, protože to hrajeme pro radost a o postupu můžeme mluvit, až když to bude aktuální, do konce soutěže je ještě dlouho času a může se stát cokoliv,“ je nad věcí kanonýr Chaloupek.

Ilustrační foto
Neumětely zaskočily Chyňavu přesně zakončenými brejky