Hradišťko – Beroun 0:8

Berounští si tentokrát nepřipouštěli nic jiného než vítězství. „Po dvou neúspěšných zápasech, kdy se nám nepodařilo dát gól, jsme to vše chtěli odčinit. Jeli jsme pro tři body, nikdo ale netušil, že to skončí takovýmto výsledkem,“ uvedl trenér Lacina.

Hosté byli od začátku hodně aktivní a hned po pár minutách zahodil sólo Michalík. Beroun se dostal do vedení po standardce, když si domácí srazili do branky centr Pobiše z rohu. „Spadlo to z nás a pak začal ten koncert,“ zmínil Lacina. Na 2:0 pak zvýšil Pobiš přímo z rohu a do půle Berounští přidali další dvě branky. „Do druhé půle jsme šli s taktikou přidat gól. Hlavně jsem zdůrazňoval, abychom nedostali hloupý gól a nezdramatizovali to,“ zmínil berounský trenér. Komplikace nakonec nenastaly a hosté po změně stran naprosto dominovali. „Druhou půli jsme si v podstatě zahráli v tréninkovém tempu a přidali jsme čtyři branky. Nedali jsme navíc penaltu a dalších pět vyložených šancí. Výsledek mohl být i dvojciferný,“ podotkl spokojený Lacina, který doplnil, že domácí se k ničemu nedostali. „Hradišťko odehrálo hodně špatné utkání. Za celý zápas neohrozili naši branku,“ dodal berounský trenér, který už přemýšlí o nadcházejícím soupeři. „Teď nás čeká velice důležitý zápas s Brandýsem. Doufám, že to zvládneme,“ zmínil trenér Lacina.

Za zmínku určitě stojí, že svou premiéru si v celku dospělých odbyl velký talent berounského fotbalu Dominik Rigo. A nevedl si vůbec špatně. „Nebál se kombinovat, odehrál to výborně. Chci ho brát s áčkem, šanci určitě dostane,“ prozradil trenér Lacina.

Branky: Pobiš 3, Hájek 2, Klička, Černý, Němec. Poločas: 0:4.

Beroun: Kučera – Šíma Martin (Rigo), Klička, Vlček, Vopěnka – Černý, Pobiš, Stančík, Němec (Sajner) – Michalík (Hála), Hájek.