Již počtvrté mohou hlasovat čtenáři Berounského deníku v anketě Fotbalista okresu. Deník opět po roce přišel s anketou, která přinesla ve svém premiérovém ročníku vítězství pro brankáře Praskoles Milana Lukavského. Ve druhém ročníku zvítězil králodvorský středopolař Jiří Sabou, kterého v loňském roce vystřídal na trůně jeho mladý spoluhráč Jaroslav Tregler. Z doposud došlých hlasovacích kuponů je patrné, že jste se na anketu již těšili.

Čtenáři Berounského deníku opět rozhodnou svými hlasy o tom, kdo se stane nejlepším fotbalistou za rok 2015 z klubu hrajících soutěže od České fotbalové ligy až po ty nejnižší. Čtenářské body na každém kuponu se opět sečtou podle pořadí, první místo tři body, druhé dva a třetí jeden bod.
Každá soutěž od čtvrté třídy výše pak bude mít postupně opět násobný koeficient. Tím se spravedlivě zhodnotí rozdíl mezi jednotlivými soutěžemi. Pokud hráč v průběhu roku přestoupil nebo odešel na hostování, bude se koeficient průměrovat.

Novinkou jsou další pomocné body. Každý hráč, který se objeví v nominaci, obdrží navíc tolik bodů, v kolika mistrovských zápasech za tým nastoupil v roce 2015. Jeden zápas = jeden bod. Je to sice práce pro redakci s vyhledáváním sestav navíc, ale jedná se o další krok k objektivnímu vyhodnocení.
To však vůbec nic nemění na tom, že Fotbalista okresu 2015 bude znám především díky zaslaným hlasům našimi čtenáři. Jednotlivým fanklubům tedy začíná opravdová dřina, neboť veškerá „práce" je pouze na nich.

Tři ze čtenářů, kteří nám zašlou svůj kupon, se mohou těšit na pěkné ceny. Nejlepší fotbalista obdrží plaketu a věříme, že se s cenami dostane i na stříbrného a bronzového hráče.

Hlasování je prováděno na originálních kuponech, které už vychází na stránkách Berounského deníku. Zaslat jich můžete neomezeně!

Čtenáři si mohou vybrat z nominací, které společně připravili redaktoři Berounského deníku, čtenáři nebo nám je zaslali funkcionáři jednotlivých oddílů a klubů. Pokud přesto nenajdete v nominaci svého oblíbence, můžete jej klidně na kupon vypsat a Deník ho mezi nominované hráče zařadí.

Konečné pořadí budete moci naposledy ovlivnit v pátek 4. března 2016. To je den, kdy hlasování skončí. Poté budeme přinášet celkové pořadí postupně až k těm nejlepším, kterým plánujeme předat ceny opět s výkopem jarní odvetné části mistrovských fotbalových soutěží na našem okrese.
Na fotografiích představujeme hráče, kteří si vedou ve čtenářském hlasování zatím velmi dobře. Neváhejte a vypisujte kupony!

Nominovaní fotbalisté:

BEŽÓ Jan (FK Hořovicko)
CARVÁN Tomáš (TJ Stašov A)
ČERNÝ Oldřich (TJ Praskolesy)
ČERVENKA Karel (Trubín)
DOSTÁL Petr (AFK Loděnice B)
FRAJER Martin (FK Hýskov)
FULÍN Roman (Cerhovice A)
HADRABA Radek (Hostomice)
HEBEDA Jaromír (SK Chyňava)
HEJCMAN David (ČLU Beroun)
HEJDUK Kamil (Neumětely A)
HLAVÍN Karel (Neumětely A)
HNÍZDIL Josef (Cerhovice A)
HOSNÉDL Roman (SK Chyňava)
HRUŠKA Lukáš (SK Hostomice)
JAŠICA Lubomír (SK Tlustice)
JEŽEK Tomáš (ČLU Beroun A)
KASL Michal (SK Chyňava)
KAUFMAN Luděk (Hořovicko)
KLIČKA Radek (Trubín)
KOČÍ Ondřej (FK Králův Dvůr A)
KRČEK Jiří (FK Králův Dvůr A)
KROB Jakub (Nový Jáchymov)
KRUPA Jiří (ČLU Beroun B)
KRŮTA Jiří (Olympie Zdice A)
KŘESŤAN Miloslav (FK Hýskov)
KŘÍŽ Jiří (SK Chyňava A)
KŘÍŽEK Jan (AFK Loděnice A)
LAPÁČEK Radek (TJ Felbabka)
LINHART Roman (Chaloupky)
LINHART Vladimír (Všeradice)
LIŠKA Petr (SK Chyňava A)
MALEČEK Pavel (Trubín)
MRÁZ Ondřej (AFK Loděnice A)
NESNÍDAL Dušan (Žebrák A)
NOVÁK Antonín (Loděnice A)
NOVÁK Michal (ČLU Beroun A)
PERGL Tomáš (Cerhovice A)
PETR Milan (FK Králův Dvůr A)
PODZEMSKÝ Petr (SK Chyňava)
PORSCH Jakub (Trubín)
PUŽÍK Michal (FK Komárov A)
RAMPA Antonín (FK Hořovicko)
SABOU Jiří (K. Dvůr, Beroun)
SEVALD Ondřej (SK Nižbor A)
SCHREIBER Jaromír (Chlumec)
STEINER Daniel (SK Chyňava A)
STEINER Zdeněk (SK Chyňava A)
SVOBODA Petr (Králův Dvůr B)
ŠILHAVÝ Tomáš (Králův Dvůr)
ŠIMÁČEK Luboš (Tetín A)
TREGLER Jaroslav (Králův Dvůr)
VAJS Karel (TJ Broumy)
VANÍČEK Zdeněk (Slavoj Osek)
VESELÝ Petr ml. (SK Chlumec)
VESELÝ Petr st. (SK Chlumec)
VĚTROVSKÝ Petr (Chaloupky)
ZÍMA Martin (SK Hostomice A)