Kam umístíte trofej pro nejlepšího brankáře?
Nad televizí mám poličku a tam už mám nějaké trofeje z mládežnických let. Tak jí umístím tam.

Jak jste oslavili první místo v turnaji?
Po zápase jsme měli domluvené posezení v berounské restauraci Litava. Tak se to zapilo tam.

Také čtěte: Bezkolenec, čertkus či vítod. Nově se dočkají ochrany

Je to dobré povzbuzení před mistráky?
Určitě je to povzbuzení pro celý tým. Řekl bych, že se nám turnaj podařil na výbornou a že jsme většinu turnaje hráli to, co od nás trenér chce a očekává. Jediné, co se nám na turnaji nepovedlo, byl zápas s Tetínem, který jsme herně vůbec nezvládli a ostudně a zaslouženě prohráli.

Jakou hrajete ještě přípravu?
Přípravný zápas už žádný nemáme. Máme už jen tréninky na hřišti v Hýskově, kde už budeme jen dolaďovat některé herní situace. A na první mistrovské utkání vyrážíme do Velké Dobré, kde budeme chtít navázat na povedenou zimní přípravu a získat tam plný bodový zisk.

"Těším se na zápas proti SK Baník Libušín a SK Hřebeč, protože jsme od nich na jaře obdrželi ostudné porážky a máme jim tím pádem co vracet."

Co očekáváte od jara? Předpokládám, že budete v lepším klidném středu A skupiny I. B třídy.
Myslím si, že každý zápas na jaře bude těžký a bude potřeba získávat co nejvíce bodů. Protože v naší skupině může spadnout každý od šestého místa. Já si ale myslím, že máme natolik kvalitní a zkušené mužstvo a ten střed tabulky si pohlídáme.

Zapracoval jste v zimě na sobě, co jste piloval nejvíce?
Ano, snažil jsem se v přípravných zápasech zapracovat na rozehrávkách a hru nohama, to mi občas dělalo problémy. A také ještě na to, abych se více zapojoval do hry a pomáhal obráncům v těžkých situacích.

Nepřehlédněte: Vyhrajte dres české reprezentace!

Odhadněte, kolik vychytáte na jaře nul.
Tak na podzim jsem vychytal tři čistá konta. Doufám, že jich na jaře bude ještě víc, abych tím pomohl týmu k co nejlepšímu umístění v tabulce.

Na jaký zápas se těšíte nejvíce?
Těším se na zápas proti SK Baník Libušín a SK Hřebeč, protože jsme od nich na jaře obdrželi ostudné porážky a máme jim tím pádem co vracet.