„Myslím, že jsme tuto roli potvrzovali od začátku, když jsme si vytvářeli šance, které jsme jen nedokázali využít. Přeměnit je v branku se povedlo až ve třiatřicáté minutě," uvedl útočník Cábelíků Adam Hájek, který předvedl hodně aktivní výkon. Své šance pak jeho spoluhráči Šilhavý a Ježdík nedali, jako první dokázal míč uklidit za záda brankáře hostů Michni Kraus.

Irena Ledvinková vlevo a mladí hasiči z Rynholce.
Irena Ledvinková: Být hasičem je velká rodinná tradice

Po téměř celotýdenních deštích byl velkou neznámou terén. „Jelikož celý večer pršelo, tak hřiště bylo lehce podmáčené," řekl Hájek, jemuž zmařil Michňa obrovskou příležitost před odchodem do kabin. Domácí útočník se ale trefil brzy po obrátce. „Myslím, že Šlapy (Šlapák) to zatáhl po pravé straně a dával míč pod sebe kde to prošlo k Šébovi (Šilhavý) a ten mi to přistrčil proti noze. Mě stačilo už jen trefit bránu," usmíval se Adam Hájek.


Tato branka a navíc trojí střídání kvůli zraněním Benátky trochu zmrazily. „Dvoubrankové vedení nám dodalo takovou jistotu, jelikož ten gól padl v páté minutě druhého poločasu. Ale Benátky to nezlomilo, oni se pořád snažili hrát. Myslím, že až ten třetí gól, co padl, rozhodl utkání definitivně," měl jasno Hájek.

Pohled na část Komenského náměstí se sochou rudoarmějce.
Revitalizaci náměstí bude připravovat komise

Třetí gól přišel po střele Krause, po níž nastala trma vrma ve vápně hostů a v ní se nejlépe orientoval Procházka. Králův Dvůr vyhrál 3:0 a třímá stříbrnou pozici ve třetí nejvyšší soutěži.