Remízou skončila také nepárová část, otočenou trojici ale brali opět domácí. Šebkova trojka totiž uspěla i napodruhé, tentokrát proti Vydrově trojici. Hořovice stály krok od výhry a tu jim také zařídilo Dendysovo trio dvousetovou výhrou nad první trojicí hostů. Utkání skončilo po dohrávce 7:3 pro domácí.


Dramatické utkání se šťastným koncem pro domácí viděli diváci v Králově Dvoře, kam dorazila poměřit síly Kleštěnice. Domácí vedli po vložené dvojici už 4:1, hosty ale vrátila do hry výhra singlisty Petra Fajrajzla nad Michalem Šlapákem a vítězství jejich druhé trojice Giňa, Sábel st., Petr Fajrajzl proti Michalu Vlasákovi, Vladykovi a Tomáši Vlasákovi. Když vzápětí bodovala královodvorská druhá trojice, vedli domácí 5:3 a do závěrečných dvojic vstupovali hned se dvěma pokusy na vítězství. Jejich radost ještě přibrzdili Sábel st. s Petrem Fajrajzlem, kteří po vyrovnaném průběhu posledním možným míčem třetího setu pokořili Michala a Tomáše Vlasákovi.

Ilustrační foto
Králův Dvůr B dosáhl na metu sta branek

Druhá domácí dvojka už se ale nemýlila, když znovu v koncovce třetího setu dokázala dvěma body v řadě otočit kritický stav 5:6. „Celé utkání bylo velice vyrovnané, takový konec jsem snad ještě nezažil. Nakonec jsme prokázali pevnější nervy a došli si pro oba body za vítězství 6:4," uvedl spokojený kapitán Králova Dvora Michal Vlasák.


Měňany proti Mezouni nezačaly dobře, po prohrané první dvojici ztratily ve třetím setu i tu druhou. Po dělbě bodů ve trojicích potřebovali domácí nutně zvládnout nepárové disciplíny, jak vloženou dvojici, tak i singl však opět bral soupeř z Mezouně. Měňanští dál bojovali. Na 2:5 snížila jejich první trojice Pišvejc, Šlégr, Placák, která v koncovce třetího setu udolala Odermatta, Šnábla a Šubu, druhá domácí trojice Roztočil, Svoboda, Douša už ale na své protivníky nestačila. Hostující Braun, Kouba a Peleška tak po výhře 2:0 rozhodli o vítězství hostů, utkání skončilo po dohrávce výsledkem 8:2 pro Mezouň. „Pozitivem je, že jsme se po dlouhé době konečně sešli v plné sestavě. Nicméně kluci z Mezouně hráli lépe a po čtyřech hodinách odjeli se zaslouženým vítězstvím," zhodnotil utkání domácí Miroslav Douša.

Ilustrační foto.
Lupič přepadl sázkovou kancelář v Hořovicích

Žebrák se do svého soka z Hudlic pustil zhurta a po vložené dvojici vedl už 5:0. Hosté se poprvé prosadili v singlu, Merhout přetlačil ve třetím setu domácího Škrlanta a snížil na 1:5. Další bod už ale Hudlice získat nedokázaly a Žebráku podlehly 1:9. „Hudlice srdnatě bojují a hrají s chutí, jen jim ještě chybí jistější koncovka. Dobře jim zahrál šikovný singlista Merhaut.," popsal průběh utkání domácí Tomáš Červenka.


Na Zdejcinu doma čekal těžký soupeř, berounská Squadra. Utkání probíhalo od počátku v režii hostů, kteří naplno bodovali jak v obou dvojicích, tak i v trojicích. Po výhře hostující vložené dvojky Müller, Zavadil nad Hálou a Rosenbergem měl poslední šanci utkání zdramatizovat domácí singlista Urban ml. Po bojovném výkonu se mu sice podařilo vzít mladšímu ze Zavadilů druhý set, ten třetí už si ale hostující hráč pohlídal. Zdejcina nakonec podlehla Squadře 1:9.

CÁBELÍKY čeká v sobotu velká šichta, když přivítají nejlepší tým jarní části třetiligové soutěže Tachov. Budou odcházet fotbalisté Králova Dvora ze hřiště spokojeni?
Cábelíci líčí háček na jarní štiku

Nohejbalové zpravodajství připravil Tomáš Lukavský.