Jeho tým šel do vedení Michalem Novákem. „Jeho gól padl po nádherné přihrávce Krčmy za obranu, což jsme nacvičovali. Měli jsme ještě několik šancí, bohužel vždy chybělo trochu štěstí. Trefili jsme tyč a Krůta překopl prázdnou branku. Dát druhý gól, asi by byl zápas rozhodnutý," litoval Krbeček.

Na 30. Kilometru dálnici D5 v úterý ráno havarovala tři nákladní vozidla. Jedno z nich přepravovalo dobytek a další beton. Kvůli nehodě musela být na několik hodin dálnice ve směru na Plzeň uzavřená a řidiči z ní museli sjíždět na exitu 28 a využít objízd
Na D5 se zastavil provoz kvůli nehodě kamionů

Český Lev-Union mohl napravit svojí nedobrou bilanci z poslední doby, tentokrát měl na dosah tříbodovou výhru, o kterou přišel těsně před koncem, kdy vyrovnal kapitán Šalamoun. To už hráli domácí v devíti lidech po vyloučení Danylyche (69.) a Podraného (85.)! „Předcházely tomu prapodivné věci, na to si ale nestěžuji," prohlásil kouč Lhoty Zdeněk Kudela s tím, že druhé vyloučení za urážku rozhodčího bylo v pořádku. „Chci ale říct, že tentokrát jsme hráli docela dobře a cením si bojovnosti a srdíčka kluků, kteří to i v devíti lidech chtěli zvrátit," řekl trenér Lhoty, jenž už v oslabení dopřál premiéru šestnáctiletému střeleckému talentu Jaroslavu Nedvědovi. Kudela dodal, že tři jeho hráči nastoupili do utkání se sebezapřením.¨


„Gól padl v poslední minutě, kdy soupeř hrál o devíti hráčích a mohl se prosadit jen z rohu. Bohužel jsme nedokázali dostat odražený míč z vápna, když jsme ho měli pod kontrolou a domácí vyrovnali. Je to určitě škoda, protože kluci odmakali zápas na sto procent a pak udělají na konci takovou chybu," mračil se Jiří Krbeček.

Ilustrační foto.
Města zvažují dotace na nákup elekromobilů

Berounský tým si alespoň spravil chuť při penaltovém rozstřelu. „Bylo těžké hráče motivovat po ztracené výhře, ale povedlo se. Hned první penaltu perfektně chytil Hejcman a to nás nastartovalo. Sice Michal Novák neproměnil, ale domácí dvakrát netrefili branku a po proměnění Ježka, Grajcara a Horela jsme brali druhý bod. Dva body jsou hezké, ale vzhledem k průběhu zápasu a gólu v poslední minutě trošku převládá zklamání," dodal Jiří Krbeček.