A protože se vyhlášení konalo ve fotbalovém prostředí, pobavili se přítomní především o fotbale. Alena Chlustinová na něj sice nechodí, ale orientuje se v něm velmi dobře. I proto se umístila v první jedenáctce. Přijeli také dva hráči z Oseku. Pavel Mizera je rád, že se daří jeho vnukovi v dresu příbramských žáků, Jiří Křikava přivítal postup Slavoje do okresního přeboru, ale sám stále nemůže na hřišti kvůli zranění pomoci.


"Těšíme se na soustředění, kam jezdíme už několik let," prozradil Radek Janák, jenž dosáhl na dělené sedmé místo a společně s ostatními se stará o žáky v ČLU Beroun. Oldřich Huml prozradil, že více než do Zdic chodí na fotbal do Králova Dvora. "Hodně se jim dařilo, hrají pěkný fotbal, je to kvalita," uvedl celkově třetí hráč soutěže.

Ilustrační foto.
V Králově dvoře při požáru evakuovali 23 lidí
Ilustrační foto.
Beroun ušetří díky nákupu tří elektromobilů


To Josef Trnka dává nejvíce přednost dorostu v Hořovicích, vždyť tam hraje vnuk. A kdo byl první? Cenu za první místo převzal Zdeněk Grunt, který přivítal společně s vítězkou soutěže Kateřinou Poštovou přírůstek do rodiny. Gratulujeme a věříme, že Tip ligu si s chutí zahrajete na podzim znovu. Začneme již v srpnu!


Pořadí nejlepších:

  • 1. Kateřina Poštová (Malé Přílepy) 140 bodů,
  • 2. Josef Trnka (Komárov) 137,
  • 3. Oldřich Huml (Zdice) 129,
  • 4.-6. František Krofta (Beroun), Josef Škrlant (Praskolesy), Jiří Bladský (Hořovice) 128,
  • 7.-10. David Štanc (Hudlice), Radek Janák (Beroun), Jiří Křikava (Osek), Pavel Mizera (Osek) 125,
  • 11.-12. Tomáš Eliášek (Králův Dvůr), Alena Chlustinová (Hořovice) 122