Pralesní ligu si tak zahraje několik celků, které v minulosti kopaly vyšší soutěže, naposledy Praskolesy krajskou I. B třídu. Zajímavostí je, že v první čtyřce jsou týmy, které mají sice v názvu určitou vesnici, ale hrají doma na jiných hřištích. Chaloupky se zabydlely v Tlustici a nebýt jejich několika polevení, mohly dosáhnout na místa na stupních vítězů.
Druhým takovým celkem je Březová, která ale hraje od svého založení ve Bzové. Ta dokonce sahala po postupu, nakonec na Březovou zůstalo druhé místo. „Jsme spokojení. Líbilo by se nám hrát v příštím ročníku třetí třídu opět kvalitně a hlavně se udržet," uvedl jeden z nejlepších březovských střelců Petr Vyžďura.

Výhru postupující Čechie sledovalo úctyhodných 330 diváků.
Rosenbaum: Čechie si postup zasloužila

Ten se mohl spolehnout stejně jako vítězný Slavoj Osek na brankáře. Petr Křivánek ze Slavoje má sice méně vychytaných nul než březovský Martin Košťálek, ale počítají se body. Těch získal o dva více Osek. „Vyhrát soutěž byla asi jediná možnost se ještě někdy podívat do okresu. Po sezoně bude už třetí třída kvalitnější," měl důvod k radosti osecký Zdeněk Vaníček.

Ilustrační obrázek
MOL Cup: Do poháru mají nakročeno hned tři celky z regionu