HOŘOVICKO – SLAVIA 0:5 (0:2)

Sešívaní nastoupili v prvním poločase v nejsilnější sestavě a domácím dali do přestávky dva góly. Z penalty se trefil Kisel a na 0:2 zvýšil Juhar.
O přestávce pak na obou stranách došlo k výraznému střídání. „Šanci dostali všichni. První půli tam byla jedenáctka, do druhé půle šlo devět nových hráčů, vystřídali se i gólmani," uvedl Roman Šmerhovský, asistent trenér Bergera. Ve druhé půli pak Sešívaní přidali tři branky. Dvakrát se trefil Vlček a jednou si Hořovičtí dali vlastní gól. „Pro nás to byl hlavně kvalitní herní trénink. Z naší strany to nebylo nejhorší," zhodnotil výkon Šmerhovský. Důležitější zápas ovšem čeká Hořovicko v sobotu, kdy svěřenci trenérů Bergera a Šmerhovského hostí ve šlágru druhou Čížovou.

Přípravný zápas s Hořovickem si pochvaloval i trenér Slavie Rada. „Je to lepší než trénink, měli jsme dlouhou pauzu. Jsme rádi, že jsme si mohli zahrát na dobrém hřišti před místními fanoušky. Pro místní to byl svátek, jsem rád, že to pojali jako přátelské utkání, ale hráli naplno a splnilo to účel," uvedl trenér Petr Rada. Utkání si pochvaloval i Lukáš Jarolím, který se vrátil po zranění. „Myslím, že jsme si zahráli dobře, soupeř byl taky kvalitní, a že to splnilo ten účel, který to splnit mělo," uzavřel Jarolím.