Mořina - Březová 0:0
Utkání, které,i když nepadla branka, se muselo líbit. Březová tentokrát narazila na podstatně silnějšího soupeře, kompaktního ve všech směrech. Do přestávky na velké šance mohl být stav 1:4. Prakticky všichni ofenzivní hráči Březové se postupně dostali do gólových situací. Lorenc, Šobek, Míčka buď trefili dobře postaveného brankáře Haška, nebo dokázal míč vytěsnit mimo svatyni. U domácích v pozorné obraně vyčníval Zýka, jenž navíc několika dělovkami vyzkoušel umění Košťálka.


Po změně stran se domácí více zatáhli a spoléhali na nebezpečné brejky. Březová již tolik protivníka nepřevyšovala. Pouze po rohovém kopu orazítkoval Dupač břevno. Týmy shodně chválí výkon Jana Blažka, který si dokázal vystupováním získat respekt.

Libomyšl - Nižbor 1:1 (1:1)
Nižbor postrádal Hlaváčka, Říhu, Halfara, Kubíka, hlavní rozdíl byl, že tentokrát musel tvořit a chodit do plných a na tento styl nemá hráče. Než se rozkoukal prohrával v 2. min., když domácí využili nedorozumění mezi stopery, míč propadl k Mackovičovi a Červený z 8 m propálil brankáře. V závěru poločasu zbytečně brankář Lhoták vyběhl daleko k hranici šestnáctky, rychlonohý Chovančík byl dříve u míče, obešel gólmana a připravil pro Šimáčka, pro kterého nebyl problém zasunout do prázdné branky. 

Hlavně žákovské týmy své trenéry potěšily.
Berounským Medvědům odstartovala hokejová sezona v mládežnických soutěžích


Druhé dějství měli hostí více příležitostí utkání rozhodnout, jenže Chovančík v tutovce selhal a v samotném závěru zlikvidoval krásnou střelu Bíny brankář Lhoták zachránil pro nováčka první bod.

Chaloupky - Všeradice 3:0 (1:0)
Nečekaná, ale zasloužená lekce z produktivity. Všeradice mohou sice žehrat na fotbalovou smůlu, nastřelená dvě břevna, brankář Márynka zabránil nejméně třem brankovým příležitostem a hlavně Lenkvík měl tentokrát vychýlenou mušku.

Cembrit Beroun - Hudlice 3:0 (0:0)
Cembrit: Ilko - Veselý Malý Větrovec / 24. Klier 75. Lelovics/ Landa - Sládek Beňo Hampl Nápravník - Paluska Novotný / 81. Uksa/
Hudlice: Sklenář - Červenka Hubka J. / 32. Richter/ Bergman L. Merhaut - Zíma Patera Klán Bergman T. - Svoboda Zýka
Branky: Novotný, Paluska PK, Lelovics. ŽK: 2:2. Diváků: 90. Rozhodčí: Špicl Jan.

Důležitá a zcela zasloužená výhra Cembritu. Nerodila se lehce, dlouho neuměl najít recept na překonání Vítka Sklenáře. Mladý celek hodinu dřel a poté teprve vyklidil útočné pole.


Na kvalitní hrací plochu nastoupil domácí téměř kompletní,hosté bez Tikovského, Forejta, Bernera a Mejsnara. V úvodu vznikl nebezpečný závar při rohu Hudlic. V 10. min. vychytal zázračně Sklenář střelu Novotného z 5 m, dorážku vykopával na brankové čáře obránce. V 18. min. přímý kop Větrovce našel Sládka jenž prodlužoval z 8 m do náruče brankáře. Poté převzaly Hudlice aktivitu, ale brankáře neohrozily. V 38. min. zákrok na Veselého uvnitř pokutového území zaváněl penaltou, zahrával se tr.kop. Před odchodem do kabin postupovali v přečíslení Novotný a Paluska na osamělého obránce,jenže Paluska "ukrkal" šanci.


Bojovný fotbal pokračoval i po obrátce s tím rozdílem, že Hudlice si stále více říkaly o gól. V 55. min. si naběhl Hampl na rohový kop a z malého vápna hlavičkoval, zaskvěl se brankář Sklenář. Soustavný tlak Závodí pokračoval a v 58. min. vybojoval Nápravník na obránci ztracený míč, přišel centr a Novotný záhadnou střelou, kterou umí pouze on zařídil stav 1:0. V 65. min. Paluska obešel vše, co mu stálo v cestě, v koncovce selhal. V 77. min. z nařízené penalty Paluska se štěstím propálil brankáře - 2:0. V 87. min. vybídl Veselý do šance Palusku, který z 4 m bochánek poslal do připravené náruče brankáře. V 90. min. zahrával rohový kop Nápravník a na zadní tyči prudkou hlavičkou Lelovics rozvlnil síť.

Florbalisté zahájí boje v Národní lize.
Florbalistům Králova Dvora začala sezona


Nejlepší hráči Cembritu: Nápravník Zdeněk, Veselý Tomáš, Landa Jaroslav. Nejlepší hráči Hudlic:Sklenář Vít, Bergman Lukáš, Patera Zdeněk.

Svatá - Zaječov 3:3 (1:2)
Utkání, v němž Svatá si vypracovala větší počet brankových příležitostí, ale soupeř byl herně lepší a viditelně pohyblivější. Zejména Braun a Šimůnek převyšovali protivníka. Než se domácí rozkoukali,prohrávali 0:2. Před odchodem do kabin po pěkné narážečce s Fuxou dokázal Morstein snížit.
Když unikl v 63. min. Morstein a přestože jej soupeř dřel, vyrovnal. Hosté šli znovu do vedení. O výhru přišli v 87. min., kdy akci zatáhl Morstein, na penaltě zahlédl Fuxu a ten placírkou pokořil brankáře.

Kompletní přehled zápasů hracího víkendu 16. - 17. září najdete v pátečním tištěném Berounském deníku.