STAŠOV – CHLUMEC 0:3

Branky: Veselý 2, Nový. Poločas: 0:3. Rozhodčí: Divílek, Krbec, Pos. Diváků: 60. TJ Stašov (základ): Spousta, T. Eichenmann, Koželuh, Kulička, Roztočil, Kučera, T. Carván, Stádník, Vávra, M. Višín, J. Nováček. SK Chlumec: Steinbauer D., Píca (78. Šereda), Kural, Schreiber, Ležal, Ciprian K., Farář, Steinbauer, Ciprian M., Nový, Veselý P. ml.

Stašov nastoupil se sestavou připomínající starou gardu a Chlumec toho dokonale využil. Především první poločas proměnil Petr Veselý v one-man show.

„Jsem rád, že nám první poločas vyšel, on vyšel i druhý, až na vstřelení gólů. Petr je výborný, ale dobře může hrát jen za podpory ostatních. Výkon trochu snižuje špatná hra soupeře," věděl dobře trenér hostů Jaromír Schreiber, který dodal: „O přestávce jsme si řekli, že budeme hrát trochu jinak, víc přihrávek do šířky a zpět, nezranit se a nedostat karty. Dost kluků je vyřazeno kvůli zranění, někteří se zraněními hrají, tak je to celkem logické trochu se šetřit, když to soupeř dovolí. Stejně jsme nevyužily asi pět gólovek."

Největší šanci na gól měl v dresu Stašova Tomáš Carván, který postupoval sám na brankáře. „Šance mě mrzí moc, bylo to za stavu 0:1, ovšem i tak si myslím, že na body bychom nedosáhli. V kabině jsme si o půli hlavně řekli, abychom všichni v pořádku dohráli a aby z nás nikdo nebyl vyloučen s ohledem na pro nás důležitější utkání.

Druhý poločas byl i od Chlumce vlažnější a proto utkání skončilo tímto výsledkem," uvedl stašovský Tomáš Carván, který vysekl poklonu: „Především smekám před staršími hráči, kteří odehráli v sobotu buď celý zápas nebo poločas za A tým a v neděli celé za B tým."

„Jsme vlastně teď třetí, pokud rozhoduje vzájemný poměr zápasů. Je jasné, že chceme být aspoň třetí, když už se nám první místo vzdálilo," přidal cíl do závěru soutěže Schreiber.