„S výkonem jsem velice spokojen. Ve velkém horku jsme si poradili s utkáním velice dobře. Až na začátek, který byl vyrovnaný a kdy tam měly Jedomělice jedno břevno, jsme byli na hřišti pouze my," byl potěšen trenér Zavidova Jaroslav Hamouz.

Druhý ročník ankety ovládl exligista Jiří Sabou z Králova Dvora.
Jiří Sabou: Před Dochtorem musím smeknout

Domácí, které poslal do vedení po půl hodině hry Klouček, přidali v rozpětí šesti minut v druhém dějství další dva góly, jež měl na svědomí Šíma, hosté pouze v závěru korigovali.
„Velmi nám pomohl první gól Kloučka, který nás uklidnil. Soupeř poté fyzicky odpadl a my přidali velmi pěkné branky. Obzvlášť hezký byl třetí gól, kdy Vanický posunul na Dvořáka, který před prázdnou bránou našel Šímu, jenž rychlou akci zakončil do sítě," popsal nejhezčí moment utkání Hamouz, jehož pouze mrzí závěrečná inkasovaná branka.

„Škoda, že jsme těsně před koncem inkasovali, navíc z jediné šance soupeře. Když pominu zápas s Příbramí, kdy jsme rozhodně nebyli horším mančaftem, tak jsme prakticky udrželi domácí vítěznou sérii, což je na klub, jako je Zavidov docela unikát," těšilo zavidovského kormidelníka.


FC 05 Zavidov – Jedomělice 3:1 (1:0)
Branky: 59. a 65. Šíma, 31. Klouček – 89. Knotek, rozhodčí: Divilek – Zuska, Palek, diváků: 85.
FC 05 Zavidov: A. Kraus – Šmíd, Klouček, Beneš, Vanický – Štiller (65. Faigl), Dvořák (83. Vrubel), Knor, Žďánský (83. Geier)– Vitner (75. J. Kraus), Korčák (53. Šíma). Trenér: Jaroslav Hamouz.

Ilustrační foto.
Motorkářský cvoček nabídne spanilou jízdu i hudbu