Sraz motorkářů je v uzavřeném a hlídaném areálu za společenským domem, kde bude připraveno stanování a parkování motorek. Pořadatelé nabízejí možnost přijet na sraz již v pátek 28. července.

Hlavním bodem sobotního programu bude tradiční spanilá jízda. Motorkáři vyrazí na trať na dlouhou bezmála padesát kilometrů. Pojedou přes Žebrák, Březovou, Líšnou, Zbiroh a Kařez do Strašic, kde na ně čeká v prostorách kasáren přestávka, kterou zpestří vystoupení kaskadéra. Poté jezdci vyrazí přes Těně, Zaječov a Komárov zpátky do Hořovic.

Suché máje 2017.
OBRAZEM: Suché máje se stávají skvělou tradicí

„Loni se jízdy zúčastnilo asi 150 motorek. Při všech předchozích ročnících nám přálo počasí, pokud vyjde i letos, počítáme s podobnou účastí," řekl jeden z organizátorů a hořovický zastupitel Karel Pelikán s tím, že se opět bude vyhlašovat nejkrásnější motorka a nejmladší, nejstarší i nejvzdálenější účastník.

Odpolední a večerní program v areálu za společenským domem je určen nejen pro motorkáře, ale pro všechny zájemce. Protože je akce určena pro motorky a čtyřkolky všech možných druhů, návštěvníci si budou moct prohlédnout velmi unikátní stroje. Připraveny budou i různé soutěže o ceny, občerstvení a hudební produkce, která potrvá až do nočních hodin.

Ilustrační foto
Osobní vlak u Tetína usmrtil neznámého muže