Každý rok přinese nový rekord v počtu kupónů a i letos tomu nebylo jinak. Vaše hlasování překonalo loňský počet a v redakci Berounského deníku se sešlo přes pět tisíc kupónů.

Na stoly se nám nevešly, a tak jsme je s kolegyněmi vysypaly na zem, zaklekly jsme a hodiny a hodiny jsme jen počítaly a opět přepočítávaly. Kontrola byla důležitá, protože každý hlas byl podstatný, každý kupón měl svou váhu. Některá pořadí se totiž lišila jen o několik hlasů.

Ale konečně máme dopočteno, hračky máme v redakci a ty se nemohou dočkat na své nové majitele.

Slavnostní vyhlášení konečného pořadí a především korunovace letošních vítězů se uskuteční zítra v rámci Městské slavnosti Králův Dvůr, a to od 14:30 hodin. Přijďte do Králova Dvora včas, ať si slavnostní událost nenecháte ujít.

Dárečky nedostanou jen samotní vítězové, ale každé dítko, které jeho rodiče do naší soutěže přihlásili.

Soutěž Princ a princezna Berounského deníku vyhlašujeme pravidelně na Dětský den a vyhlášení se koná na konci prázdnin. Pokud jste se nepřihlásili letos, nenechte si soutěž ujít v příštím roce.

Od začátku soutěže akci podporuje město Králův Dvůr v čele se starostou Petrem Vychodilem, kterému patří naše největší poděkování.