Beroun – Šternberk 6:2

Inline hokej, extraliga

Domácí začali hodně vlažně a v prvním dějství měli více ze hry hosté, kteří působili mnohem živějším dojmem než Medvědi. Šternberk se také zaslouženě dostal v samém závěru čtvrtiny po pěkné kombinaci do vedení.

Ve druhé části již domácí jasně dominovali a tuto čtvrtinu vyhráli 4:0. Nejprve těsně po skončení přesilovky napálil puk do branku Pour a po chvíli lehkým nahozením strhl vedení na stranu domácích Kala. Vedení domácích poté rychle narůstalo a po sólu Šinágla vedli Medvědi již 5:1. Hosté sice ve třetí části dokázali v přesilovce snížit na 5:2, to bylo ale z jejich strany vše. V závěrečném dějství pak upravil na konečných 6:2 v oslabení Šinágl. Dvě minuty před koncem zápasu se ještě na hřišti strhla menší šarvátka, ve které si ručně vyměnili názory Wurtherle s Víchem, na výsledku to ale již nic nezměnilo.

Branky za Beroun: Šinágl 2, Tvrzník D., Tvrzník M., Kala, Pour. Čtvrtiny: 0:1, 4:0, 1:1, 1:0. Vyloučení: 6:5 navíc Wurtherle (B) a Vích L. (Š) na pět minut plus do konce utkání. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0.

Beroun: Handl – Tvrzník M., Tvrzník D., Wurtherle, Besser, Ortiz, Šinágl, Vlček, Pour, Třinecký, Kala, Fišer.

V úterý vstoupí Berounští Medvědi do semifinále, ve kterém se střetnou s Pardubicemi. První utkání se hraje v úterý na půdě Pardubic. Druhý zápas série, který se bude hrát v Berouně je na programu ve středu od 18 hodin. Případné rozhodující utkání se bude hrát ve čtvrtek od 18 hodin také na půdě Medvědů.