Po pachatelích nyní pátrají berounští policisté. K vandalskému činu došlo někdy v době od 19.30 hodin 28. srpna do 4.50 hodin 29. srpna. Na posprejované vagony neznámý pachatel nastříkal nápisy různých barev.  

Na posprejované vagony neznámý pachatel nastříkal nápisy různých barev, a to RMAN o velikosti 2 x 8,5 m, DEIDAR o velikosti 2 x 10,5 m a třetí nečitelný nápis byl velký 2 x 9 metrů. Tím pachatel způsobil celkovou škodu ve výši 56 tisíc korun. Policisté přivítají jakékoliv informace vedoucí k jeho ztotožnění na Obvodním oddělení Beroun.

Pořadatelé už myslí na pátý ročník turnaje.
WGM Beroun Czech Open 2017 plný rekordních zápisů
Koupaliště Beroun
Berouňané rozhodují o osudu koupaliště

Zloději stačilo na odcizení kabelky pět minut  
Řidiči a i osádky osobních vozidel neustále podceňují opatrnost. Ve svých vozidlech, která opustí na několik hodin i pár minut zanechávají vé osobní a často i velmi cenné věci na dosti zřetelně viditelných místech. Tím na ně upoutají pozornost různých živlů a zlodějů. Berounští policisté nyní pátrají po neznámém pachateli, kterému stačilo jen pár minut na to, aby z vozidla tovární značky Peugeot 106 odcizil v obci Nižbor dámskou kabelku. Automobil stál zaparkovaný v ulici Za hotelem a jeho řidička ho opustila pouze na pět minut. Dámská kabelka zůstala ležet na sedadle spolujezdce. Zloděj nejprve rozbil skleněnou výplň okna u pravých předních dveří a vzniklým otvorem se naklonil do vozidla. Pak mu jen stačilo ze sedadla spolujezdce dámskou kabelku s obsahem osobních dokladů, platební karty a finanční hotovosti sebrat. Celková způsobená škoda byla majitelkou vyčíslena na částku 6200 korun. Policisté upozorňují všechny řidiče, aby si dávali pozor na věci.