Kr. Dvůr – Motorlet Praha 2:0

Fotbal, divize A

Cábelíci začali ve velkém stylu a v průběhu první půle soupeře téměř k ničemu nepustili. Naopak hned v první minutě mohli jít do vedení, Klička ale ve skluzu nedokázal usměrnit míč mezi tyče. Cábelíci poté zahrávali velkou řadu standardek, prosadit se ale nedokázali. V 19. minutě předvedli Králodvorští divákům velice pohlednou akci. Po ukázkové spolupráci Fulína s Dochtorem se míč dostal ke Kličkovi, který jej z voleje napálil na branku. Jenže nebezpečnou střelu skvěle zlikvidoval brankář Faferka. I nadále měli cábelíci převahu, náznaky šancí ale nedokázali dotáhnout do zdárného konce.

Po změně stran se již střelci prosadili. Po rychlé kombinační akci vybídl Petr přesnou přihrávkou ke skórování Fulína a domácí ostrostřelec zblízka nezaváhal – 1:0. Jenže pak přišel zvrat. Domácí se začali obávat o výsledek a soupeř je zatlačil k šestnáctce. Z územní převahy ale Motorlet vytěžil jen několik závarů. Naopak cábelíci po hodině hry dvakrát zahrozili. Fulín ale napálil míč jen do brankáře a střelu Červenky do prázdné branky zázračně zlikvidoval Faferka. Hosté se poté snažili tlačit do útoku, ale do šance se nedostali. To domácí na tom byli lépe. V 75. minutě si krásně naběhl na zadní tyč Mrština a hlavou umístil centr přesně k tyči – 2:0. V závěru se již nic zajímavého neudálo a cábelíci si tak zaslouženě připsali první tři body.

Branky: 52. Fulín, 75. Mrština. ZK: Brož, Fulín, Bláha – Blšek. Rozhodčí: Kubec Poločas: 0:0. Diváků: 350.

Králův Dvůr: Mojžíš – Bláha, Vlček, Podzemský, Petr – Mrština (80. Spurný), Červenka (77. Opl), Brož, Klička – Fulín (89. Saitzkoff), Dochtor.