Petřín Plzeň – ČLU Beroun 2:2 (1:1)
Domácí se dostali do vedení po standardní situaci Papáčkem. „Čtyři hráči nedokáží odehrát míč a domácí se jednoduše dostali do vedení," zlobil se trenér ČLU Jiří Krbeček.

Také čtěte: Kvůli práci lidé kupují vysvědčení i diplom

Hosté po dvaceti minutách hru vyrovnali a dostávali se do šancí. „Jednu z nich proměnil Dominik Rigo přesnou střelou z hranice vápna. Další šance se nepovedlo využít a poločas skončil 1:1," řekl Krbeček.

Jeho tým se po obrátce zlepšil. „Po poločase jsme měli výraznou převahu, soupeř se kromě několika standardek nedostal k ničemu. Opět jsme ale nedokázali proměnit gólové příležitosti, které jsme si dobrou kombinací a napadáním vytvořili," viděl nedostatek trenér Berouna.

Přesto se hosté pět minut před koncem dostali Horelem po brejku do vedení. „Bohužel jsme nezvládli závěr utkání. V posledních dvou minutách jsme propadli v několika soubojích ve vlastní šestnáctce a nabídli domácím vyrovnání," litoval Krbeček. O vyrovnání na 2:2 se postaral Zoubek.

Nepřehlédněte: Berounský projekt se rozšířil o cykloboxy a informační tabule

„Celkově utkání naprosto splnilo účel, kluci si po dlouhé době zahráli na trávě a kvalitní soupeř nám naznačil, co ještě doladit před prvním utkáním," dodal berounský trenér Jiří Krbeček.