K odhalení jeho totožnosti pomohlo zveřejnění fotografie z bezpečnostní kamery v herně.

„Pachatele loupežného přepadení z jedenáctého listopadu už máme," potvrdila mluvčí berounské policie Marcela Pučelíková.
K loupeži došlo v herně k večeru. Kolem šesté hodiny do ní vešel muž ve věku okolo pětadvaceti let a asijského vzhledu. Měl krátce střižené černé vlasy, maskáčovou bundu a triko a tmavé kapsáčové kalhoty se světlými kapsami.
Tento muž si v herně během půlhodiny zahrál na několika automatech.

„Obsluha mu opakovaně vyplácela výhry v menších částkách. Muž však většinou prohrával," popsala průběh lupičovy návštěvy v herně Marcela Pučelíková.

Několik minut po půl sedmé si muž přivolal obsluhu k jednomu z automatů s tím, že vyhrál větší finanční částku. Žena proto vybrala z pracovního trezoru peníze a s nimi přistoupila k muži. Když zjistila, že jí lhal a nic nevyhrál, odmítla mu peníze vydat. „V ten moment ji muž začal slovně vyhrožovat a ohrožoval jí předmětem, který držel v levé ruce. Žena se začala bát o svůj život a peníze mu vydala," uvedla k loupeži Marcela Pučelíková.

Pachatel na nic nečekal a okamžitě hernu opustil. Utekl neznámo kam. Ke zranění poškozené nedošlo.
Berounští kriminalisté ve čtvrtek zveřejnili fotografii z kamerového záznamu a díky němu se jim podařilo zjistit lupičovu totožnost.