Ve Zdicích se tedy utká domácí Olympie s Komárovem, kterému má co oplácet. navíc se naladila výhrou 1:0 s Březnicí. „Ta přijela s běhavým mladým mužstvem, ale že by se posílala, to mi nepřišlo. Naopak přijela bez jednoho hráče, z kterého jsem měl obavy, protože byl hodně důrazný a jeho auty jsou pro mužstvo hodně nebezpečné. Je to větší nebezpečí, než rohový kop. Tak ten nepřijel," připomíná trenér Zdic Porsch.

Ilustrační foto
Beroun investuje do projektových dokumentací

O výhře jeho týmu rozhodl jediný gól. „Padl po střele Pavla Růžičky. O dalších šancích se ani nebudu zmiňovat, protože jsme měli za celý zápas sedm až osm čistých gólových šancí, které jsme bohužel neproměnili. Je dobré, že se do gólových šancí dostáváme, ale mrzí mě jejich zakončení. Když jsme čtyřikrát až pětkrát sami před brankářem a nedokážeme vstřelit gól, tak to jsem vytočený a hráči se nemůžou divit, že o poločase zvýším hlas," řekl Miroslav Porsch.


Impulsivní trenér bude mít na lavičce při derby na pomoc Horsta Siegla. Jeho předsevzetí je stejné před Březnicí i před Komárovem. „Ve tři body věřím vždycky před zápasem. Protože je potřebujeme jako sůl," tvrdí Miroslav Porsch, který těžce kousal podzimní prohru v Komárově. „Samozřejmě, že pořád mám v hlavě porážku 10:1 v Komárově. Určitě budeme chtít být a budeme důstojnějším soupeřem! Já i celé mužstvo věříme, že Komárov porazíme, kdy jindy by hráči měli chtít vyhrát než v tomto utkání," je přesvědčen Porsch.

Ilustrační foto
Atrakcí lesoparku bude lanové centrum

Utkání bude slavnostní. V půl třetí začne program moderovaný Pavlem Čapkem, k vidění bude Jakub Kohák, jehož hlavní slovo přijde na „Tiskoffce" po utkání ve zdickém společenském domě. Na lavičku Komárova se posadí jako patron Pavel Kuka. „Čekáme hodně diváků. Těším se, že budu na lavičce s Horstem Sieglem a věřím, že se nám společně podaří Komárov porazit. Očekávám Ligu mistrů ve Zdicích," nasazuje k úsměvu Miroslav Porsch.


„Věřím, že přijde hodně diváků, pro většinu hráčů obou týmů to bude zápas pravděpodobně s rekordní návštěvou, před kterou asi ještě nehráli. Věřím, že se zápas bude líbit. Divákům přeji dobrou zábavu a pohledný fotbal," těší se jeho protějšek Jiří Hausner.

Finále KL: Slaný - Mělník (3:4)
Král: Touha po změně byla cítit ze všech stran