O co se vlastně hraje? Vítěz se může těšit na titul Školák Berounského deníku pro školní rok 2012/2013 a navíc na zajímavé ceny.

Soutěžit může každá dívka nebo chlapec, kteří v tomto školním roce navštěvují třídu na 1. stupni základní školy. Další podmínkou je, aby škola byla z okresu Beroun.

Do redakce Berounského deníku pak stačí zaslat soutěžní fotografii školáčka nebo školačky a připojit k tomu vyplněnou přihlášku. Ta musí být podepsaná alespoň jedním rodičem, případně zákonným zástupcem dítěte a také připojen telefonický kontakt. Bez takto vyplněné přihlášky nebudou fotografie dětí do soutěže zařazeny!
Fotografie dětí a přihlášky budete moci posílat do konce měsíce září. Při doručení poštou rozhoduje datum na razítku. Fotografii a přihlášku můžete donést do redakce i osobně. Berounský deník najdete na náměstí Marie Poštové 854, 266 01 Beroun.

Další variantou, kterou lze využít, je e-mail. Pokud budete chtít poslat fotografii a přihlášku elektronicky, využijte adresu petra.liskova@denik.cz. PŘIHLÁŠKU STÁHNĚTE ZDE

Od října pak budou všechny soutěžní fotografie zveřejněny na stránkách Berounského deníku a vítěze vyberou svými hlasy čtenáři.

Přejeme všem dětem, které se naší soutěže zúčastní, hodně štěstí. A možná soutěž zpříjemní start v novém školním roce i těm, kteří se do lavic po prázdninách moc netěšili.