VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Vyberte hospůdku roku 2012

Berounsko - Hledáme spolu tu nejoblíbenější, Tu, kde nám je fajn… Máte rádi příjemné posezení s lahodným jídlem a k tomu výborné pivko nebo vínko? Pak čtete na správném místě. Váš Deník hledá nejoblíbenější hospůdku, restauraci, pizzerii, bar, vinárnu, pivovar nebo cukrárnu v regionu.

9.7.2012
SDÍLEJ:

Ilustrační fotoFoto: archiv

Protože Deník jste především Vy, naši čtenáři, pak právě vaše hlasy rozhodnou o nejoblíbenější "Hospůdce" roku 2012. A jaká by ta nej… "Hospůdka 2012" měla být, aby právě ona zvítězila? Je to jednoduché. V té "Hospůdce" (nebo restauraci, pizzerii, baru, vinárně, pivovaru, cukrárně) musí dobře vařit (či péct), podávat kvalitní víno, točit správně vychlazené pivo se správnou mírou a hustou pěnou. Musí tam být útulno s příjemným a usměvavým personálem, který na vás bude mít vždy čas a splní vám skoro každé přání. Je to právě ta "Hospůdka", do které chodíte rádi posedět s rodinou nebo se svými přáteli? Dejte jí svůj hlas!

Od července budeme na stránkách tištěného Berounského deníku každý týden představovat "Hospůdky" v regionu. Je mezi nimi ta vaše? Vystřihněte kupon na této straně, vyplňte a pošlete nebo přineste na adresu: Berounský deník, nám. Marie Poštové 854 nebo následně hlasujte na www.berounsky.denik.cz. "Hospůdku" s nejvyšším počtem hlasů odměníme, stejně tak tři čtenáře, kteří pro ni hlasovali. Soutěž potrvá do 31. srpna. Anketa na webu bude spuštěna po představení hospor v tištěném Deníku, tedy v průběhu července. Včas vám budeme na internetu informovat. 

Redakce vyhodnotí všechny hlasy obdržené prostřednictvím internetu a tištěných kuponů. Po sečtení všech hlasů bude určeno konečné pořadí v každé sekci a právě průměr pořadí (nikoli hlasů) z obou sekcí určí vítěze.

Autor: Petra Lišková

9.7.2012 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Vysněné dětské postele

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Region - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Jiří Krbeček si přeje další působení Kličky

Beroun /FOTOGALERIE/ – K zápasu krajského přeboru Beroun – Poříčí (1:2) se vracíme rozhovorem s trenérem Českého Lva-Unionu Beroun Jiřím Krbečkem.

Supervýhodná nabídka? Pět tipů, jak nenaletět při zhodnocování peněz

I relativně nízká finanční gramotnost Čechů může za to, že čas od času skočíme na „supervýhodnou“ nabídku zhodnocení peněz, která se nakonec promění v totální fiasko. Pokud byste rádi investovali svoje úspory, nevynechejte následující tipy. 

Podvodníci tahají z lidí peníze přes sbírky

Berounsko - Na Berounsku řádí party podvodníků. Na důvěřivé lidi si vymýšlejí různé záminky, aby je okradli o peníze. Někdy se ani neštítí toho, schovávat se za charitativní sbírky.  

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení