Ve funkci Jiří Páv zcela nedávno vystřídal emeritního předsedu Aloise Crka. Je potěšitelné, že fotografie není pouze doménou mužů, ale své fotografické úlovky vystavily také dvě fotografky a to Lenka Bartáková a Dana Eschnerová.

Výstavu zahájil za pořadatele, tedy Městské kulturní centrum Hořovice, ředitel Přemysl Landa. Omluvil patrona výstavy, člena fotoklubu a také dosluhujícího místostarostu v jedné osobě Ondřeje Vaculíka. Účast na vernisáži mu překazil technický problém s osobním vozidlem. Tradičně bylo k občerstvení víno, posvícenské koláčky a obložené chlebíčky.

Bruslařská škola berounské školní družiny v Závodí.
Budou z nich hokejisté nebo krasobruslařky? Děti ze Závodí se učí bruslit

Pokud budete mít cestu na hořovické nádraží či z hořovického nádraží, zastavte se na chvíli v čekárně – galerii a prohlédněte si vystavené fotografie. Věřím, že se vám budou líbit, přesto je však ponecháte na svém místě. Pan Alois Crk si totiž povzdechl, že mu za poslední půlrok někdo ukradl 4 fotografie. Jejich výroba stojí celkem dost peněz, a hlavně jsou vystaveny pro potěšení všech lidí, ať cestujících či jenom příznivců krásné fotografie.

Hořovický fotoklub je velmi činný. Vystavuje fotografie například v Transfuzní stanici hořovické nemocnice. Zcela nová expozice podmanivých fotografií v černobílém provedení od Aloise Crka nyní zdobí chodbu v 1. patře historické budovy hořovické radnice.

Autor: Marta Šestáková

Výlet do Barcelony.
OBRAZEM: Sagrada Família, Gaudí či fotbal! Taková je Barcelona, srdce Katalánska
Marek Ztracený při jednom ze svých pražských vystoupení.
Foto, video: Ztracený chystá velký koncert i pauzu. Připomeňte si jeho koncerty