„Máme dvě nuly za sebou, takže to určitě potěší, ale tři body by byly lepší a klidně bych tu nulu za to vyměnil. Šance na to určitě byly, ale bereme bod a s tím si musíme vystačit,“ řekl brankář Cábelíků.

Domácí byli lepší na míči a dostávali se více do zakončení. Hostující gólman Satrapa chytil tři stoprocentnía dvě pološance. Hosté odcházeli ze hřiště přece jen spokojenější. „V zápase jsem moc těžkých zákroků neměl. Do defenzívy jsme pracovali dobře a kluci jim nic nedovolili, až na pár střel, které nebyly složité,“ potvrzuje dominanci domácího celku jeho brankář.

Ivan Pihávek / Sokol Hostouň - Sokol Brozany 2:1, příprava 18. 7. 2020
Pihávek koučoval Hořovice z lázní proti lázním

Králův Dvůr má na čele tříbodový náskok. „Jasně, že v kabině panuje dobra nálada. Vedeme ligua jsme stále neporažení a do toho předvádíme slušnej fotbal. Ale pořád to beremes pokorou a jdeme zápas od zápasu,“ dodal Daniel Toman.

Trenér Tomáš Šilhavý si pochvaluje narůstající sérii svého týmu bez prohry, teď už je devítizápasová. Tohle mohl těžko někdo čekat, když se cábelíkům nepovedla příprava a navíc v úvodu sezony museli odložit zápasy kvůli koronaviru v týmu. „Sérii vnímáme a jsme za ni rádi. Písek ale potvrdil, že je na třetím místě oprávněně, bylo to naše nejtěžší domácí utkání,“ řekl syn reprezentačního kouče, podle něhož byl zápas celkem vyrovnaný. „My na rozdíl od Písku jsme ale měli čtyři velké brankové příležitosti, a proto cítíme po menší zklamání. Nicméně bod bereme,“ dodal Tomáš Šilhavý.

Králův Dvůr – Písek 0:0

Rozhodčí: Mudra, Hessová, Špindlerová. ČK: 90. J. Novák (KRD). Diváků: 200.

Králův Dvůr: Toman, J. Novák, R. Novák, Hell, Dvořák, Kilián, Osvald, Beňo, Osypenko (83. Krejdl), Václavík (75. Jákl), Mach. Trenér: Tomáš Šilhavý.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...
Příprava: Komárov - Petřín Plzeň U19 2:0.
Svatba Kosy nevadila, Komárov veze tři zlaté body