Králův Dvůr zamířil během pár dnů do Prahy podruhé za sebou. Po středečním solidním výkonu na dosud suverénní Spartě B musel zvládnout další těžký duel na Admiře. „Náročné je to hlavně psychicky. Měl jsem z prvního poločasu na Admiře pocit, že jsme si mysleli, že nás čeká lehčí zápas než ve středu. Celý první poločas jsme se nemohli dostat do hry,“ podotkl trenér Cábelíků Tomáš Šilhavý.

Je pravdou, že domácí tým měl v prvním poločase víc ze hry, když se na dostřel poprvé dostali ve 13. minutě Zahálkou, brankář Toman neměl ale s jeho pokusem větší starost. Jenže o sedm minut později už se za Tomanem zavlnila síť. Zahálka vyslal ostrý trestný kop, brankář míč vyrazil před sebe, kde číhal Panýrek a rozhodl o osudu zápasu. „U odraženého balonu po trestném kopu byl bohužel dříve jeden z domácích,“ smutnil Šilhavý.

Fotbalová Fortuna divize: Katovice - Hořovice 2:0.
Hořovice na divizní body v Dudák aréně nedosáhly

Ve druhém poločase se hra Králova Dvora zvedla a převaha stupňovala. „Sil bylo dostatek, druhý poločas se kluci rvali o vyrovnání, ale bohužel, jak už to bývá, vymstil se nám špatný vstup do zápasu,“ řekl kouč Cábelíků. Jeho tým mohl vyrovnat, ale nepodařilo se. Krejdla vychytal domácí gólman Jungr a třináct minut před koncem zamířil hlavičkou v gólové pozici po rohu Hell. „Nějaké šance jsme měli, ale bohužel nám chyběl někdy větší klid a někdy kvalitnější řešení,“ dodal Tomáš Šilhavý.

Nové dresy v klubových modrobílých barvách použité teprve podruhé, Cábelíkům tedy body nepřinesly. Snad se Královu Dvoru vydaří domácí sobotní duel s Loko Vltavín, který začíná v půl jedenácté.

Stadion v Komárově připomínal spíš plavecký bazén než fotbalový stánek.
Ne Covid, ale vytrvalý déšť odkládal fotbaly. Na derby na svatého Václava

Admira Praha – Králův Dvůr 1:0 (1:0)

Branka: 21. Panýrek. Rozhodčí: Hodek, Pastyřík, Mudra. ŽK: Čížek, Horák – Kůžel. Diváků: 195.

FK Králův Dvůr: Toman, Blažek (88. Bouček), Hell, Novák, Dvořák, Kilián, Šebek, Beňo, Kraus, Janota (55. Krejdl), Kůžel. Trenér: Šilhavý.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...