Králův Dvůr – Motorlet Praha 1:1 (1:0) PK 6:7

Branky: 4. Kraus - 88. Žaloudek. Rozhodčí: Duda, Grimm, Hodek. ŽK: Štěpánek, Scharf, Rajnoch. Diváci: 140.

FK Králův Dvůr: Krček, Bouček, Hell, Novák, Blažek, Šebek, Beňo (84. Šolaja), Kraus, Balšánek (74. Osvald), Procházka (87. Zelenka), Krejdl (63. Kůžel). Trenér: Šilhavý.

Hosté z Prahy přijeli v sestavě s exligovým Janem Rajnochem, exreprezentantem a odchovancem Slavie Martinem Hurkou nebo s odchovancem Hořovic Markem Čepelákem, který navlékl dokonce kapitánskou pásku. Jenže byl to právě králodvorský hrdina z Příbrami, kdo otevřel skóre utkání. Martin Kraus si ve 4. minutě naběhl na centr, těsně před brankářem usměrnil míč k tyči a poté se zavlnila síť.

Na hřišti bylo k vidění hodně soubojů, hrálo se o každý metr, hosté hráli hodně nadoraz, což se domácímu publiku moc nelíbilo.

Divize: Hořovicko - Petřín Plzeň 0:3
Beroun poskočil do středu, Hořovicko zažilo hrůzných deset minut

Na tabuli svítil po dlouhý čas stav 1:0 pro Cábelíky, jenže červeně svítící nula se nakonec měnila. Dvě minuty před koncem totiž přišel nečekaný úder, když si na centr nejlépe na malém vápně domácího celku naskočil špatně obsazený Žaloudek a vyrovnal na konečných 1:1. Po vyrovnávacím góle ještě hosté dvakrát střídali a natáhli tak čas, domácím už nezbyl prostor na odvetný úder.

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté v poměru 6:7 a odvezli si dva body do tabulky A skupiny České fotbalové ligy. Králův Dvůr i přes zisk pouhého bodíku zůstává na třetím místě a v posledním kole zajíždí na půdu prvního celku této soutěže. Lídr Táborsko vyhrál v Domažlicích a má před druhou Spartou B náskok tři body, Cábelíci na vedoucí celek ztrácí bodů šest. Ve šlágru kola, který je na programu v sobotu od 13:30 hodin, si Králův Dvůr musí dát velký pozor na duo táborských střelců – Toutoua a Tolna.

Frank Lampard
Góly, karty, VAR. Šílenství, řekl Lampard o přestřelce v Lize mistrů
FC Viktoria Plzeň – FC Slovan Liberec
Fotbalový zločin v Plzni. Jak sudí popravil Liberec?