První gól padl vcelku nečekaně, když po půlhodině hry byl Beroun víc na míči, tlačil se kupředu. Poté, co domácí narazili opět na dobrou hru hostů vzadu, vykopával brankář Šebek balon. Ten však domácí obrana odvrátila a směřovala rychlý pas na hráče vpravo, který uprchl Štrougalovi, na přihrávku si počkal Musiol a otevřel skóre.

Ve druhém poločase to byl spíš boj a přetahovaná o míč. Po jedné z nich u postranní čáry zapískal sudí faul na domácího hráče. Skvěle kopnutý přímý kop ála Dočkal našel hlavu Musiolu a ten vstřelil svojí druhou branku v zápase.

Obdržený gól srazil berounské hráče na dno, domácí je přehrávali, zvláště když rozehrávka hostům vázla. Lom chytal hosty do pastí a chodil do brejků. Na hřišti byla patrná fyzická připravenost obou týmů, někteří hráči hostů se často po přerušení hry předkláněli a lapali po dechu. Poslední hvizd sudího zazněl po proměněném rohovém kopu Chotovinským a domácí tak přidali třetí gól.

Lom – ČLU Beroun 3:0 (1:0)

Branky: 36. a 76. Musiol, 90. Chotovinský. Rozhodčí: Milner, Bohata, Pekař. ŽK: Tsolakis – Lhotka, Novák, Lacina. ČK: 67. Tsolakis. Diváků: 420. Český lev-Union Beroun: Šebek, Počta D. 29. Landa), Pošmurný (73. Poslední), Pelikán, Soukup, Břížďala, Pipiška, Novák, Lacina D., Lhotka, Štrougal. Trenér: Lacina V.