Na umělé trávě třináctého celku krajského přeboru Spartaku Příbram zvítězil Komárov 9:2. Jasno bylo už po poločase, kdy hosté vedli 6:0. Domácí se začali prosazovat až po přestávce, kdy se dvakrát trefil Vošmik. Pouze ale tak mírnil porážku domácího celku. V dresu Komárova se třikrát prosadil Lehedza, Vokáč a Lukavský přidali dvě trefy a Ženíšek s Mojdlem jednu. 

Fotbalisté Tochovic, ilustrační foto.
Gól z půlky ozdobil přípravu Sedlčan, z výhry se ale radovaly Tochovice

"Těžko se utkání hodnotí. Soupeř byl kvalitní, úplně někde jinde. Pro některé hráče obrovský skok, protože hráli na podzim okresní přebor," podotkl nový kouč domácího celku Martin Šrámek. 

„První poločas byl velmi dobrý, předvedli jsme pohledné akce. Ve druhé půli jsme se nemohli dostat do tempa a soupeř snížil. Poté jsme se rozehráli a přidali další branky. Celou řadu šancí jsme ještě nedokázali využít,“ popsal utkání trenér Komárova Miroslav Nesnídal, který dodal: „Na první zápas to bylo slušné, ale Spartak nás moc neprověřil.“

Spartak Příbram - Komárov 2:9 (0:6)

Branky: Vošmik 2 - Lehedza 3, Vokáč 2, Lukavský 2, Ženíšek, Mojdl

Spartak: Holan (46. Bohuslav) - Kubík (61. Dvořáček), Hančár, Sirůček, Špindler - Prokeš (61. Nekolný), Vošmik, Kadlec, Vochoska - Pavlišta, Černý (46. Šmejkal).