Beroun mohl být po konci utkání rád, že odcházel pouze s půl tuctem obdržených branek. Tochovice totiž spoustu dalších šancí zahodily. Domácí se snažili být aktivní jen zkraje zápasu. Po pár minutách už ale naprosto dominovali hosté. „Měli jsme málo pohybu, všude jsme byli o krok, dva později. Soupeř byl lepší, ale my jsme mu to strašně usnadnili,“ štvalo kouče Českého Lva Michala Červenku.

Celku z Příbramska naopak vyhovovalo, že se hrálo na umělém trávníku o velkém prostoru, protože takhle mohl Beroun přehrávat zejména pohybem po stranách a náběhy křídel. Nakonec z toho vedení o poločase 4:1. Po změně stran přidaly Tochovice ještě další dvě branky a zvítězily jasným poměrem 6:1. Hosté si v duelu vyzkoušeli herní styl se třemi stopery, se kterým možná vyrukují do jara.

Trenér Tochovic Erik Šlechta
Proti Trabantům Tochovice uspěly, teď je přejelo Ferrari z Prahy

„Dobré utkání, které už konečně splňovalo parametry. Kondičně jsme na tom byli dobře a už se rýsuje ten styl, co chceme hrát,“ liboval si kouč Tochovic Erik Šlechta. Drsná zimní příprava, kdy svým svěřencům naordinoval klidně tři zápasy ve čtyřech dnech, se zřejmě začíná projevovat.

"Zápas nám vůbec nevyšel. Od začátku utkání jsme tahali jednoznačně za kratší konec. Těch gólů mohl soupeř dát daleko víc. Prohrát můžeme, ale vadí mi v jakém nasazení a chuti jsme se jako tým prezentovali. To se musí okamžitě změnit,“ hlásil po utkání domácí kouč Červenka.

Střelecky se prosadil i Jakub Krůta.
Beroun překonal v přípravě týmy z Plzeňska

Tochovice čeká o nadcházejícím víkendu generálka na utkání s Aritmou a tak už se pomalu rýsuje i základní jedenáctka. „Nějaká místa už jsou jistá,“ nastínil Šlechta. Účastník divize ještě testuje tři hráče, kteří si prošli mládeží v Příbrami, a pokud se v tomto týdnu a následně posledním testu před jarní částí s Dobříší. „Jestli se osvědčí, tak je podepíšeme,“ uzavřel 32letý kouč.

Beroun – Tochovice 1:6 (1:4)

Branky: Horel - J. Čížek 2, M. Čížek, Benda, Vlček, Dušek