Oba týmy patří k těm, které často lepí sestavu, tenhle jev není po koronaviru ničím zvláštní. Loděnice však nacházela cestu k Doubravově brance od začátku jednodušeji. Střelec Hrudka se nejprve zastřeloval do tyče, ale pak už dorážkou po rohu mířil přesně a otevřel skóre. Navíc ho v dalším úniku stáhl Kapek a dostal červenou a to byla pro domácí velká komplikace.

I tak hrozili. Novotný ještě zastavil skluzem na poslední chvíli Jurgovskiho, ale pak Bačinský trefil Jana Kolka a z nařízené penalty Neužil bombou pod břevno srovnal.

Po přestávce se Mšec ještě dvacet minut držela, dokonce měla Kolkem další šanci. Na druhé straně se už hosté chystali k zahrání pokutového kopu, ale ten rozhodčí po poradě s kolegou na čáře odvolal.

Pak začali mít domácí problémy s mrštným Majerem na křídle loděnické útočné vozby. Jeho dvě přihrávky přetavil v góly opět Hrudka a během dvou minut měl zkompletován hattrick. Nastřílel ho po dvouleté odmlce!

Heller ještě parádní ranou zkusil zápas zdramatizovat, ale Dreksler perfektně zasáhl.

Loděničtí budou chtít výhru potvrdit v dalším utkání, kdy konečně doma Na Jánské přivítají v sobotu odpoledne celek Zavidova. To bude ovšem těžší oříšek.

Loděnice: Dreksler – Bačinský, Mráz O., Novotný, Jeřábek A., Křížek, Šolc, Žižka, Majer, Hrudka, Janda (87. Vlasák).

Fanoušci Cembritu Beroun
OKRES: Zaječov nasázel nebohému Karlštejnu devět fíků