„Víme, že to nebude jednoduchý soupeř, duely s nimi jsou vždy vyrovnané,“ řekl před utkáním trenér Komárova Miroslav Nesnídal. Duel vyzněl nakonec jednoznačně pro jeho tým v poměru 4:1.

Komárov – Nespeky 4:1 (2:1)

Hosté však do něho vstoupili velmi aktivně a především v prvním poločase byl k vidění fotbal nahoru dolů. Jako první otevřeli skóre domácí, když na pas si naběhl Pužík, byl sražen ve vápně a Mojdl nařízenou penaltu proměnil. Za dvě minuty později bylo vyrovnáno, na přesný centr si naběhl volný Vojkůvka, jenž měl na zakončení hodně klidu. Na druhé straně se domácí snažili prodrat přes obranu, ale dlouho se to nedařilo.

Pět minut před poločasem došlo asi k rozhodující situaci, když po nezdařeném rohu domácích se hned pět hráčů Nespek dralo úprkem před branku Komárova, před vápnem však zachytil přihrávku osamocený kapitán domácích Kaufman, který posunul míč kupředu, následně přišel pas na Vajse, který nadvakrát procedil míč do sítě.

Domácí povzbuzení gólem do šatny pak měli ve druhém dějství více ze hry, hostům došli síly, přestali presovat. To byla voda na mlýn Komárova, který nejprve navýšil vedení Vokáčem a brzy přidal svůj druhý gól v zápase Vajs. „Takhle má hrát hrotový útočník,“ pochvaloval si Miroslav Nesnídal. Za zmínku ještě stojí břevno nastřelené domácím Bežem v akrobatické poloze a dvě neproměněné šance hostů.

Komárov je stále čtvrtý se čtyřbodovou ztrátou na třetí Klíčany. Právě ty přivítá doma v tradičním sobotním čase od půl jedenácté.

Branky: 25. Mojdl PK, 42. a 58. Vajs, 54. Vokáč I - 27. Vojkůvka.

Rozhodčí: Poklop, Babák, Pudil.

ŽK: Bežó, Mojdl – Bredler.

Diváků: 195.

FK Komárov: Altman, Hlavatý, Kaufman, Bežó, Mizera, Pužík, Komínek (46. Klimeš), Vokáč I (87. Šubert), Mojdl, Štych (73. Peták), Vajs (83. Březina). Trenér: Nesnídal.


Načítám tabulku ...