Předchozí
1 z 8
Další

Povltavská fotbalová akademie B – Sparta Kutná Hora 4:3 (3:1)
Branky: 25. Mareš (pen.), 44. a 57. Hlinák, 45. Babeshko – 41. a 62. Němec, 93. Wolf (pen.). ŽK: 93. Igbinosa – 24. Piskač. Rozhodčí: Kovář. Diváků: 114.

Karel Rochl (asistent trenéra Povltavská fotbalová akademie B): Zápas se nám povedl hlavně výsledkově, herně to pořád drhne. V první půli byla Kutná Hora o něco lepší, ale povedl se nám konec poločasu, kdy jsme odskočili o dvě branky. Ve druhé půli jsme mohli přidat i další góly, ale nedotáhli jsme brejky. Naopak jsme si to ke konci zbytečně zkomplikovali. Tři body jsou ale důležité.


Načítám tabulku ...

TJ SK Hřebeč – SK Poříčany 4:1 (3:0)
Branky: 10. a 12. Jablonský, 28. Melichar, 76. Novák – 90. Bím. ŽK: 65. Prosek – 43. Dobřanský, 59. Gajdasz, 70. Skořepa. Rozhodčí: Bekešský. Diváků: 234.

Štěpán Sádecký (manažer TJ SK Hřebeč): Chvíli jsme se na hřišti rozkoukávali a kolem 10. minuty jsme začali hrát. Faul na sebe potrestal z přímého kopu Tomáš Jablonský a za dvě minuty uklidil propadlý míč na vzdálenější tyč. Bohužel ve 20. minutě musel do nemocnice brankář Jirka Zajíček s otřesem mozku, hráli jsme ale dál a ve 26. minutě se prosadil Tomáš Melichar ve vápně a prostřelil hostujícího brankáře. Pak jsem začali zápas dohrávat a prosadil se až kapitán Novák v 76. minutě po úniku Hodosiho. V 90. minutě po naší hrubce korigoval Bím. Podali jsme hodně dobrý výkon, po gólu na 3:0 už jsme zápas zkušeně kontrolovali. Soupeř byl nepříjemný, důrazný, ale dnes to na nás nestačilo.

Zdeněk Šmejkal (trenér SK Poříčany): Bylo rozhodnuto do 15. minuty, když jsme inkasovali obrovsky hloupé góly. Dva z dlouhého autu a jeden ze standardní situace. Rychle to bylo 0:3 a bylo rozhodnuto, což mě mrzí. Chtěli jsme favority určitě potrápit víc. Tak to bohužel je. Kluci jsou mladí, takže pro ně zápas byl tvrdá škola. Nastoupili proti hráčům jako Podaný, Jablonský a Prosek, to jsou ligoví fotbalisté. Domácí se na nás sešli. Pro ně asi zápas sezony, pro nás zápas blbec. Teď jsme ale měli šňůru sedmi zápasů bez prohry, tak lepší, že jsme si to vybrali jednou, než abychom to tahali dva tři zápasy, které bychom prohráli smolně. Pro nás je poučení pro příště, že si nemůžeme dovolit dostávat takové góly. Musíme to hodit za hlavu a soustředit se na zápas s Berounem, který chceme zvládnout. Když už jsme se dostali do top pětky, tak se tam chceme udržet. Kaňkou na utkání je pro mě chování domácích hráčů, kteří byli vulgární, což k fotbalu patří, ale až se vysmívali hráčům. Nečekal bych od hráčů s ligovými zkušenostmi, že se budou takhle chovat. To mě zklamalo. Jinak byl soupeř o třídu jinde a přejel nás. Gratuluju k vítězství a de facto i k vítězství celého přeboru.

SK Hřebeč - Mnichovohradišťský SK 2:4 (1:3), KP, 13. 5. 2023
Blízko postupu, přesto Hřebeč litovala: její gólman skončil ve špitále

AFK Tuchlovice – FC Horky 4:1 (2:1)
Branky: 2. a 70. Sedláček, 30. Cabejšek, 90. Hořejší – 41. Wise. ŽK: 40. Brnovják – 54. Livora, 63. Kaiser, 73. Wise. Rozhodčí: Remenec. Diváků: 100.

Miroslav Supáček (trenér AFK Tuchlovice): Do zápasu jsme tradičně vstoupili dobře a ve 2. minutě jsme Sedláčkem šli do vedení. Pak jsme přežili dvě šance soupeře a ve 30. minutě jsme Cabejškem šli na 2:0. Přišlo drobné zaváhání v defenzivě a soupeř byl po centru ze standardky ze strany opět ve hře, když dal na 2:1. Druhý poločas se hrál nahoru dolů, soupeř měl dvě šance na vyrovnání, my dvě na brejk. Přelévalo se to až do 70. minuty, kdy Sedláček akrobaticky dal na 3:1. Soupeř rezignoval, po plejádě našich zahozených šancí se trefil v 90. minutě dorostenec Hořejší. Byla to jeho první trefa za A tým, k čemuž mu gratuluji. Tak jsme se zachránili a můžeme hrát o co nejvyšší příčky. Je to bláznivá soutěž.

Martin Zamazal (trenér FC Horky): Opět jsme nezvládli první poločas, kdy jsme pustili soupeře do brzkého vedení 2:0. Do poločasu jsme ještě snížili po standardní situaci na 2:1. Ve druhém poločase jsme doplatili na neproměňovaní brankových situací a soupeř nás za to zaslouženě potrestal.

Tuchlovice slaví další výhru v krajském přeboru, doma přemohly Horky 4:1
Jízda nekončí, Tuchlovice táhnuté Lavim porazily také Horky. Kdo měl premiéru?

ČLU Beroun – SK Spartak Příbram 1:3 (0:1)
Branky: 46. Hrypas – 17. a 89. Češka, 47. Vochoska. ŽK: 87. Hrypas – 86. Prokeš. Rozhodčí: Vlk. Diváků: 50.

Michal Červenka (trenér ČLU Beroun): Náš výkon byl velice slabý, bezkrevný a zaslouženě jsme prohráli. Takový výkon nepatří do této soutěže, a proto taky zaslouženě sestoupíme. Jediný, kdo snese měřítko, je Tomáš Břížďala. Musíme si říci, s jakými hráči chceme do budoucna pracovat, a kádr dost obměnit.

Martin Šrámek (trenér SK Spartak Příbram): Úroveň utkání odpovídala postavení obou týmů. V prvním poločase jsme byli lepším týmem a ujali se vedení. Domácí tým ve druhém poločase hru vyrovnal a stejně tak i skóre. My jsme si pomohli standardní situací a ujali se opět vedení. Podařilo se nám využít ještě jednu šanci, naopak domácí své šance nevyužili. Za předvedený výkon patří týmu poděkování.

SK Sokoleč – SK Doksy 2:0 (1:0)
Branky: 26. Provazník, 90. Snop. ŽK: 86. Snop – 13. Havelka, 29. Černý, 94. Procházka. Rozhodčí: Garaja. Diváků: 200.

Jan Hlavatý (trenér SK Sokoleč): Výhra doma, s čistým koncem, takže jsme spokojení. Naše vítězství se ale nerodilo lehce. Soupeř hrál velmi aktivně, určité pasáže zápasu byly nahoru a dolů. Po několika nedotažených akcích se ujala až průniková přihrávka Davida Snopa a mladíček Provazník chladnokrevně zakončil nájezd na 1:0. Skoro vzápětí nastřelil soupeř tyč. Ve druhém poločase se znovu hrál otevřený fotbal na obě strany. Naše vítězství stvrdila až branka Snopa na finálních 2:0. Za výkony musím vyzdvihnout celou obranu, brankáře Tarra a Davida Snopa, který byl u obou našich gólů. Závěrem pozvu všechny fanoušky středočeského fotbalu na příští neděli, kdy doma v derby hostíme naše sousedy FC Velim.

Martin Škvára (trenér SK Doksy): Podali jsme velice dobrý výkon. Stejně to viděli i lidi ze Sokolče a nestranní. Bohužel jsme ale na rozdíl od soupeře neproměnili šance. Měli jsme čtyři obrovské šance, dali jsme tyčku, šli jsme třikrát sami na bránu, ale oni nás potrestali, když šli jednou sami. V 90. minutě nám dali gól po dalším brejku. Na rozdíl od nás byli stoprocentně efektivní, my bohužel neproměnili svoje šance, a proto vezeme nulu. Herně to ale bylo v pořádku.

Spartak Průhonice – Mnichovohradišťský SK 1:2 (1:1)
Branky: 4. Douda (pen.) – 45. Geissler, 81. Sabol. ŽK: 62. Bureš – 86. Vegricht, 90. Geissler. Rozhodčí: Brožek. Diváků: 78.

Rudolf Kahle (trenér brankářů Spartak Průhonice): Zápas jsme začali dobře, hned jsme měli velkou šanci. Poté jsme šli do vedení z penalty. V první půli však byli hosté pohyblivější a postupem času nás přehrávali. Když jsme přežili dvě velké šance, vypadalo to, že půjdeme do šaten s vedením. V poslední minutě jsme si ale tečovali střelu do naší brány. Paradoxně ve druhé půli jsme byli lepší, ale góla jsme nedali. Nakonec nás za náš nedůraz v koncovce hosté z prakticky jediné naší chyby potrestali. Hradiště bylo lepší v pohybu i důraznější. Remíza by ale asi byla spravedlivější. Mě zklamal přístup některých našich hráčů, bohužel opakovaně v kritických chvílích.

Aleš Kohout (trenér Mnichovohradišťský SK): Do zápasu jsme vstoupili takovým způsobem, že rozhodčí v páté minutě pískl faul a penaltu. Šel balon do vápna, Vrána vyběhl, trefil balon a pak se srazil s hráčem. Rozhodčí pískl faul a po penaltě jsme prohrávali 0:1. Jestli rozhodčí viděl něco jiného… Myslím, že se spletl a pak už s tím nemohl nic udělat. My od té doby dominovali, byli jsme lepší na hřišti a měli jsme asi pět gólovek, které jsme nedali. Ve 44. minutě jsme vystřelili na bránu a tečovaná střela, která šla doprava jako gólman, skončila za levou tyčí. Do druhého poločasu jsme vstoupili úplně stejně. Vzhledem k průběhu jsme zaslouženě vyhráli. Dali jsme gól, když po dlouhém nákopu prodlužoval Radačovský a Sabol levou nohou krásně trefil šibenici v 79. minutě. Zápas jsme otočili na naši stranu a bylo to zaslouženě. Chtěl bych pochválit Sabola, Knoblocha a Zajíčka. Všichni ale hráli úplně super. Takhle si představuju, že k tomu musí manšaft přistupovat.

FC Velim – MFK Dobříš 0:0 (0:0)
Rozhodčí: Šob. Diváků: 150.

Radim Truksa (trenér FC Velim): Výsledek je pro nás jednoznačně ztráta. Z celkového pohledu jsme byli lepším týmem, měli jsme větší držení míče, více zakončení, více šancí, ale bohužel jsme ani ty největší z malého vápna neproměňovali. Proto jsme nemohli vyhrát.

Jiří Rychlík (trenér MFK Dobříš): Jsem rád, že to dopadlo takhle, protože ve Velimi se nevyhrává. Určili jsme si nějakou taktiku, kluci to zvládli. Přežili jsme jednu super šanci, kdy soupeř netrefil prázdnou bránu, jen břevno. Potom jsme taky měli asi dvě šance. Velim měla víc ze hry, ale nedostala se do toho. My jsme za bod rádi, je to pro nás plusový bod. Zase nám v tabulce pomohl, abychom zůstali tam, kde jsme. Budeme se připravovat na zápas s Nespeky. Musíme jít krok po kroku a zápas od zápasu, abychom to do konce sezony zmákli a aby záchrana byla stoprocentní. Za bod jsem rád, kluci makali a udělali všechno, co jsem po nich chtěl.

Tatran Sedlčany – TJ Sokol Nespeky 2:2 (1:0)
Branky: 44. Lípa, 59. Krotil – 54. Čaloun, 81. Maršoun. Rozhodčí: Horák. Diváků: 206.

Vlastimil Zelenka (trenér Tatran Sedlčany): V prvním poločase jsme byli jasně lepší, bohužel jsme nebyli efektivní a do vedení jsme šli až těsně před přestávkou. V druhém poločase se projevili problémy s marodkou. Řada hráčů hrála druhý zápas za víkend, když v sobotu pomáhali béčku, a neměli jsme už tolik sil. Soupeř tak vyrovnal hru a nakonec deset minut před koncem i skóre.

Petr Králíček (trenér TJ Sokol Nespeky): Jeli jsme do Sedlčan s cílem tam bodovat, což se nám podařilo. Kdyby mi někdo před zápasem řekl, že odvezeme bod, smutný bych z toho nebyl. Sedlčany hrály tvrdší fotbal, který hrají. My jsme se hodně trápili v prostředku hřiště, kde nám chybí hráči. Je tam marodka, což se v zápase ukázalo jako náš největší problém. Kluci byli po virózách, takže si asi sáhli na dno. Dostali jsme branku po nedorozumění, ale vyrovnali jsme šťastnou tečí Čalouna. Byla to spíš hokejová záležitost. Už několikátý zápas jsme si říkali, že si musíme dát pozor, když vyrovnáme, ať nedostaneme branku. Přesně to se ale stalo, dostali jsme na 1:2. Tím můj příběh končí, protože v tu chvíli jsem vezl Martina Turka na šití do benešovské nemocnice. Po nezaviněném střetu u postranní lajny v hlavičkovém souboji prasklo obočí, takže dva stehy tam jsou jako vyšité. Myslím ale, že by se mohl dát dohromady a začít fungovat. Uvidíme, jak se bude cítit. Co jsem slyšel, tak potom Lukáš Maršoun, který šel na hřiště místo Turka, dával z trestňáku krásný gól přes zeď. Zaplaťpánbůh. Bod z venku a ze Sedlčan je dobrý. Hrajeme dál, máme doma Dobříš. Snad bychom se po bodu mohli malinko probudit. Je to poslední domácí zápas, tak doufám, že si ho užijeme i pro diváky. Budeme chtít vyhrát. V týdnu pro to uděláme maximum a uvidíme, jestli to vyjde. Jak ale říkám, hrajeme pro radost a nic nás netrápí ani směrem tam, ani tam. Je to příjemné. Jen škoda zranění. Těším se na poslední domácí zápas.