V tabulce A skupiny tak po výhře nad Velkým Přítočnem drží pátou příčku.

Loděnice – Velké Přítočno 6:0 (3:0)

Do utkání vstupovali domácí jako favorit. „Chtěli jsme zvládnout tento zápas jako každý domácí, hrát svojí kombinační hru a nedostat soupeře do hry,“ prozradil pokyny před utkáním kapitán Loděnice Ondřej Mráz.

Za deset minut vstřelili domácí dva góly Matějem Mrázem a Tomášem Herejtem. Když pak přidal Jan Křížek ještě pět minut před poločasem další gól, bylo rozhodnuto. „Brácha dával ten první gól, byl důležitý uklidňující, proto jsem rád, že ho dával právě on,“ pochválil svého bratra v loděnickém dresu Ondřej Mráz.

Hattrick nakonec nastřílel Jan Křížek. „Honza už potřeboval vsítit více branek, protože v posledních zápasech podával velmi dobré výkony, akorát tomu chyběly ty branky. Samozřejmě do kasy něco pošle, to je u nás samozřejmá věc,“ usmíval se Mráz, který popsal Křížkovo góly: „Jedna branka z penalty, další dvě hlavou a kolínkem. Dá se říci, že u všech tří branek chladnokrevné zakončení.“

Tři body jsou pro Loděnici výtečné. „Tak určitě. Posezení bylo standardní a v duchu dobré nálady vzhledem k výsledku,“ dodal Ondřej Mráz. O víkendu si loděničtí hráči užijí volna, když jejich duel s Klobuky byl kvůli odstoupení soupeře ze soutěže zrušen.