Stašov - Tlustice 1:4

Velká vítězná série Tlustice pokračuje, velký podíl na všech brankách měl Stefan Badarau. Stašov zklamal, čekal se jeho větší odpor. V 7. min. z velkého úhlu dokázal Badarau překvapit brankáře. Hned v následující minutě dostal Jelen míč za obranu a neskutečně se trefil přes celou branku - 0:2. V 15. min. vymáchal obránce Badarau a předložil jako na zlatém podnose pro Bláhu - 0:3. V 30. Min. unikl Carván, obešel i brankáře, míč mu utekl z kopaček, ale Tomáš Eichenmann dorazil na 1:3. Domácí se vzchopili, dvě hlavičky do prázdné branky v podání Roztočila a Fialy se nepovedly. Po změně stran unikl v 55. min. Badarau, byl podražen a Pavel Ungr penaltu proměnil. V 61. min. nevhodně kritizoval Stádník rozhodčího a byl vyloučen.

Karlštejn - Broumy 2:0

Broumy nastoupily bez klíčových hráčů Spousta, Jiráska a Máchy, přesto měly překvapivě v úvodu slibné možnosti. Choc unikl ze strany šestnáctky, postupoval na brankáře a chtěl jej přelobovat, jenže Faist úmysl vystihl. Poté ještě Karásek přes hlavu zakončil do tyče. O osudu zápasu rozhodly dvě slepené branky. V 22. min. dostal Rulf míč mezi penaltu a malé vápno, načež prostřelil brankáře. Poté dobře využil Rulf dlouhý pas, obešel i vyběhnuvšího brankáře a z lajny zatočil do sítě. Po půlhodině hry krátce po sobě si hostující Šimáček vykoledoval žluté karty a oslabil tým.

Zápas průměrné úrovně měl Karlštejn v druhé půli zcela ve své moci, řadu příležitostí neproměnil a neuspěl na dobře chytajícím Janu Kopicovi. „Postrádali jsme polovinu hráčů základní sestavy a chvíli trvalo, než jsme se dostali do tempa. Broumy začaly lépe a dvakrát nám hodně zatrnulo. Důležitý první gól jsme ale zaznamenali my a brzy jsme přidali druhou branku. Pak hosté po vyloučení Šimáčka dohrávali v oslabení. Druhou půli nebylo kam spěchat, šance na zvýšení skóre ve druhé části byly, ale nedokázali jsme je proměnit," zhodnotil utkání karlštejnský Michal Šaman.

Stanislav Rosendorf ze Sán se stal v dresu české reprezentace do 21 let mistrem světa v malé kopané.
Mladý mistr světa Rosendorf: Oslavy titulu jsme si užili opravdu pořádně

Neumětely - Chyňava 4:0

Chyňava měla po většinu zápasu převahu, domácí ze čtyř brejků proměnili tři. Šemíci zahustili dokonale prostor před pokutovým územím, obětavě blokovali všechny možnosti, takže na branku vlastně nic neprošlo. V úvodu sice hostující Z. Steiner postupoval sám na brankáře, ale na nerovném terénu jej neposlechl míč, na dlouhou dobu to bylo od hostů vše. Před přestávkou chtěl Buncík odkopnout míč a napálil si ho do vlastní šibenice. Po přestávce pokračoval územní tlak, ale do rychlého protiútoku zamířil Hejduk, míč proskotačil přes tři kopačky až do branky. V závěru Chyňava vrhla všechny síly do útoku, ale marně, neboť na to doplatila dalšími dvěma brankami.

Březová - Drozdov 2:2

Hned v úvodu poslal Sitta z půlky dlouhý nákop a na malém vápně hlavičkoval Spousta k tyči. Za chvíli zahráli hosté rohový kop do skrumáže v malém vápně, brankář vyboxoval na šestnáctku a z první Alex Vodička placírkou trefil správné místo - 1:1. Po přestávce museli odstoupit domácí Svoboda a Šobek, soupeř nasadil věže Pavla a Tomáše Pergla. V 72. min. se Dupačovi mistrně vydařil trestný kop z 20 metrů přes zeď na stranu brankáře - 2:1. V závěru ale dokázal po závaru srovnat Kovařík.

Šéftrenér mládeže Středočeského krajského fotbalového svazu Milan Kormaník.
Kormaník: Středočeská základna roste

Komárov B - Cembrit 2:4

Pro Cembrit nesmírně důležitá výhra, nerodila se lehce. V 6. min. vyslal Nápravník dlouhý pas za obranu a rozběhlý Paluska do odkryté branky zařídil Cembritu vedení. V 18. min. měl brankář Huml míč pod kontrolou, dlouho čekal s rozehrávkou, až k němu přiběhl Paluska, rozhozený brankář odkopem útočníka nastřelil a ten s ním doběhl až do svatyně - 0:2. V 24. min. domácí hezky vykombinovali střed obrany a Baštář podél brankáře snížil na 1:2, za chvíli ale odstoupil pro zranění. V 41. min. prohráli zadáci Závodí hlavičkový souboj, na odražený míč nejlépe zareagoval Holeček a do horního růžku nedal brankáři šanci - 2:2. V 72. min. vydláždil Nápravník kolmici pro Palusku, jenž mířil k tyči - 2:3. V závěru zatáhl rychlou akci po křídle D. Novotný a nezištně přes celou šíři šestnáctky adresoval pro Nápravníka, který mířil do protipohybu brankáře - 2:4.

Nový Jáchymov - ČLU Beroun B 3:2

Utkání jako na houpačce, rezerva rychle vedla, domácí po zásluze zápas otočili, ale v poslední desetiminutovce ještě zdramatizovali. ČLU Beroun B nastoupil v silném složení a čekalo se od něho více. Raritou bylo, že Morstein se dostal do šesti vyložených brankových příležitostí, skóroval pouze jednou.

Žebrák – Trubín 4:1

Domácí vedli o poločase už 3:0 a tříbrankový náskok udržel. O dva góly Žebráku se postaral Jan Novák.

Ilustrační foto
Březová ztratila výhru v závěru