Tlustice - Chyňava 5:0
Větší odpor se čekal na půdě lídra od týmu Chyňavy, jenže ta darovala soupeři rychlé branky a ani brankář Dreksler ji nepodržel. V první minutě přelétl centr brankáře a Badarau snadno hlavou otevřel skóre. V následující minutě přesně zacentroval Jelen na P. Ungra, obránce Kříž trefil hlavičkou do vlastní sítě. Na domácího brankáře Červenku postupoval sám Kasl, jenže ten jej vychytal. V 22. min. vystihl rozehrávku brankáře rychlý Badarau a předložil pro P. Ungra, který dal pohodlně na 3:0. Pro utkání byl důležitý tah Tlustice s J. Ungrem, který odvracel všechny nebezpečné centry v podání D. Steinera. Další hřebíček do rakve pro hosty přišel hned v 46. min., kdy na roh naběhl J. Ungr a nikým nehlídaný hlavou zařídil vedení 4:0. Když v 53. min. po záhadném lobu hlavou zavěsil Dumský, utkání se jen v pohodě dohrávalo. Vybočil pouze zákrok Vejvody na unikajícího domácího hráče, který byl oceněn červenou kartou.

Drozdov - Karlštejn 3:0
Drozdovu stačil kvalitní výkon do poločasu, soupeř umřel na krásu a byl zcela neškodný. Úvod byl neurovnaný, bez ohrožení brankářů. V 10. min. byl uvnitř pokutového území nedovoleně zastaven Otradovec a z penalty se Voráček nemýlil - 1:0. Po třicetimetrovém pasu Pichlíka na rozběhlého A. Vodičku brankář podklouzl a z úhlu poslal útočník zkušeně do opuštěné branky - 2:0. V 23. min. po přesné kombinaci se míč dostal k A. Vodičkovi, jenž podél brankáře zařídil 3:0. Drozdov stále využíval větší šíři místního hřiště a soupeře k ničemu nepustil. Hosté byli ve druhé půli chvílemi útočnějším týmem, ale bez zakončení. Mohou ale děkovat brankáři Faistovi, který zmařil šance Otradovce, Pichlíka a vychytal i sólo A. Vodičky. „Do Drozdova jsme přijeli ve slepované sestavě. Navíc jsme vůbec nechytli začátek zápasu, kdy nám domácí vstřelili všechny tři branky. Pak už bylo v podstatě po zápase. Drozdov potvrdil podzimní formu a vyhrál zcela zaslouženě," uvedl karlštejnský Michal Šaman.

Nový Jáchymov - Žebrák 2:1
Žebrák ideálně utkání rozehrál, neboť v 3. min. zblízka potvrdil roli zabijáka Herejt - 0:1. V 38. min. ale Morstein připravil pro Spurného, který ve skluzu vyrovnal. V druhém dějství potvrdila Čechie zkušenost a větší fotbalové umění. O osudu duelu rozhodla 53. min., kdy centroval Spurný a hlavičkující Cimpa koníčkem umístil k tyči - 2:1. Brankář Bednář nejvíce rozesmutněl Bartáka, který zblízka hlavičkoval. V samotném závěru pro dvě žluté nedohrál Žalud.

Zápas 14. kola I. A třídy: Votice - Cerhovice 1:2.
Votice doma zaváhaly, Cerhovice si odvezly tři body

Stašov - Březová 3:3
Hosté měli začátek zpomalený, Stašov náznaky šancí. V 40. min. vyústila zlepšená hra hostů brankou, za obránci se nečekaně objevil Lorenc a překvapil brankáře - 0:1. V 45. min. ze stejné vzdálenosti, ale křížnou střelou po závaru, uklidil do sítě Svoboda - 0:2. Březové se nepodařilo udržet začátek druhé půle, přes střed hřiště si na půlce narazil se spoluhráčem Carván, po sprintu se objevil sám proti brankáři a nedal mu šanci - 1:2. Hned v následující přišla ztráta míče, přes obránce pronikl Langr a s lehkou tečí usměrnil k tyči - 2:2. V 51. min. přetažený rohový kop našel hlavu Spousty a ten je v tomto oboru mistrem - 2:3. V závěru vyrovnal Carván gólem z penalty.

Cembrit Beroun - Broumy 5:0
Cembrit zvládl důležitý boj o šest bodů a završil sérii čtyř výher po sobě. Broumy se představily jako bojovný tým, neskládající zbraně ani za nepříznivého stavu, ale fotbalové umění předvedli jen jedinci. Ve 4. min. rohový kop Nápravníka zakončil Vydra volejem do zad Davida a na správném místě ve skrumáži se ocitl Větrovec. Stal se tak historicky prvním borcem, který na Závodí rozsvítil nově instalovaný ukazatel skóre světelné tabule. V 13. min. krátce po vystřídání zraněného Vydry odcentroval Špirit od postranní čáry a na penaltě Helebrant trknul míč k tyči - 2:0. V 41. min. Helebrant vybídl přihrávkou do volného prostoru Malého a jeho přízemní centr sám placírkou propálil do sítě - 3:0. V 64. min. odsoudil Nápravník tři protihráče do role kuželů a skvostně předložil pro Malého, jenž zvýšil na 4:0. V závěru Malý zpracoval výkop brankáře pro D. Novotného, který podél brankáře uzavřel střelecký účet podzimu.

Trubín - Neumětely 5:1
Domácí neponechali nic náhodě a zaslouženě dostali soupeře na lopatky. Ukázková byla vedoucí branka z 20. minuty, kdy střela R. Kličky z 28 metrů skončila pouť v horním růžku. Šemíci měli ideální možnost zápas zdramatizovat, jenže Košťálek ve vyložené šanci ztroskotal na střídajícím Vácovi.

ČLU Beroun B – Komárov B 5:2
Rezerva přijela do Berouna ve velmi okleštěné sestavě. Navíc v dresu domácích řádil Michal Novák, který nastřílel čtyři góly.

Ilustrační foto
Chyňava zkolabovala v Tlustici během malé chvilky