Osek B : Zaječov B 2:0

Duel by se nakonec ale dal vyhodnotit jako souboj domácího Zdeňka Vaníčka s brankářem hostů Josefem Tomáškem. Ten poprvé kapituloval už v 5. minutě a podruhé po změně stran. „Chytit se dá všechno, ale udělal to dobře, bohužel,“ litoval strážce zaječovské svatyně.

Jeho přemožitel měl nespočet příležitostí. „Řekl bych, ze to bylo asi sedmkrát sám před brankářem a jednou před prázdnou brankou. Z osmi tutovek pouze dva fíky. Brankář soupeře chytal dobře, stál, kde má a já ho prostě trefoval,“ vypočítal své příležitosti Zdeněk Vaníček. „Měl jsem štěstí a trefovali mě. Nejnebezpečnější byl určitě Zděnda Vaníček, byla to pro ně veliká posila z áčka, ale Luďa Šlosar ho dobře bránil. Jemu však stačí málo a dvě šance proměnil,“ vysekl poklonu střelci domácích Tomášek.

Gólman uvítal potlesk fanoušků při svém výletu na půlku, kdy obalamutil dva protihráče, v brance držel dlouho naděje svého týmu na nějaký bod, ale spoluhráči nebyli schopní nějakou šanci proměnit, největší měl Chloupek, který mířil vedle. “Štěstí jsem měl ale na tři zápasy dopředu, třeba když Vaníček střílel, měl ještě další dvě dorážky a vždycky se povedlo trefit mě,“ podotkl brankář hostů.

Tři body zůstaly doma v Oseku. „S výhrou samozřejmě spokojení jsme, naše béčko vyhrálo minulou sezonu pouze dvakrát, tak je to drobet povzbuzení do dalších bojů,“ dodal Zdeněk Vaníček.

Tomáš Řepka odehrál v dresu SK Panthers Čelákovice soutěžní zápas ve čtvrté třídě.
Řepka znovu v akci. S kapitánskou páskou vyběhl ve čtvrté třídě