Tu potvrdili, když zvítězili vysoko 6:2 po poločase 4:1. O hattrick do sítě domácích se postaral Vlastimil Ehl, který na sebe poutá na podzim pozornost, když soupeřům nastřílel dohromady už šest gólů. „Nevím zda je o mě hodně slyšet, ale vidět na hřišti rozhodně jsem,“ usmívá se exdivizní hráč, který si připsal i starty za prvoligovou Příbram.

„Fotbal mě pořád baví,“ prozradil pětřicetiletý kaonýr Slavoje, který se vyjádřil i k utkání: „Zapas proti důraznému Újezdu jednoduchý nebyl. Všechny tři mé branky padly po výborných nahrávkách mých spoluhráčů.“

V tabulce střelců mu šlape na paty Michal Veselý z Podluh, který má na svém kontě také šest branek. Sparta doma zdolal Nižbor 2:0, když se Veselý prosadil jednou a přiblížil tak svůj tým se sedmi body na dostřel vedoucímu duu Hudlice – Zaječov, Osek je čtvrtý na šesti bodech.

Ani návštěva stovky diváků nepomohla poslední Svaté k zisku bodů, když podlehla doma Tetínu 2:3 a zůstává i díky nepříznivému skóre na poslední příčce tabulky. Soutěž se rozjela zajímavě, po postupu už od začátku pošilhává několik týmů.

Ilustrační foto.
Divizionáři v Praze neuspěli