Páv začal velkou show už ve 2. minutě a ukončil ji v minutě třiapadesáté. V 70. minutě ho kouč Šimáček stáhl ze hřiště. V tu chvíli měl za sebou osm šancí, z toho sedm branek, většinou z úniků. Proměnil i penaltu. Ovace byly na místě.

„Ondrovi to strašně moc přeji. Poslední dobou ho trápila zranění, což je hlavně psychicky ubíjející. Ale nepřestal bojovat a teď se mu všechny dřina vrátila v plné parádě. Už v prvním jarním kole hrál velmi dobře a teď to vyšperkoval,“ vysekl poklonu svému svěřenci trenér Pavel Šimáček.

Zároveň nezapomněl poděkovat svému týmu a vyjádřil i respekt soupeři. „Kluci hráli výborně, jedna pěkná akce střídala druhou. Takový výsledek Poříčí nepamatuje, zvlášť na téhle úrovni. A navíc proti soupeři, který vůbec nebyl tragický a snažil se sympaticky až do poslední minuty hrát fotbal,“ děkoval Šimáček.

Fotbalista Jan Šohaj vyměnil Beskydy za Ještědský hřbet.
Z Kozlovic až do ligového Jablonce. Je tu trošku větší zima, poznává Šohaj

Poříčí – Vykáň 13:1 (8:0)

Branky: 3., 16., 18. 19., 27., 51., 61. Páv, 23. V. Balata, 37. Jírů, 40. P. Pohorský, 73. L. Balata, 82. Trpišovský, 89. Hašek – 54. Vobořil.

Poříčí: Soukup – J. Pohorský, Peroutka, Vacek, Hašek – Jírů (46. Trpišovský) – V. Balata, Rejhon, P. Pohorský (58. Jíša) – L. Balata – Páv (70. Verner).

Brazilské hvězdy jsou v Praze. Zleva Philippe Coutinho a Roberto Firmino nasadili na trénink v Edenu kulicha.
Brazilský odpočinek v Edenu. Hvězdný Coutinho v Praze jen lehce vyklusával
Brankář Arsenalu Petr Čech.
Brankář Čech zabodoval. Je mezi nejlepšími cizinci v historii Premier League