Příbram se tak loučí se svým nejlepším kanonýrem uplynulého ročníku. Dvaatřicetiletý fotbalista nastřílel během osmadvaceti zápasů, do kterých zasáhl, celkem sedm branek. Ani to však nestačilo k tomu, aby si vysloužil nabídku nového kontraktu.

Důvod lze hledat mimo jiné v tom, že vytáhlému forvardovi vyšla střelecky především první polovina sezony (prosadil se hned šestkrát). V té druhé pak ale po nástupu trenéra Horvátha dokonce přišel o místo v základní sestavě a do hry se dostával spíše jako střídající hráč. „Na startu ročníku v našem dresu zářil a střílel jeden gól za druhým. Spolu s horšími výsledky mužstva se Michalovi již také nedařilo tolikrát rozvlnit síť soupeře,“ uvedl klub na svém webu.

Michal Škoda tak po příchodu ze Zbrojovky Brno strávil v zelenočerných barvách pouze jednu sezonu. Kam povedou jeho další kroky zatím není jasné.

Před startem nového ročníku ČFL dochází ke změně i u B týmu. Konkrétně na lavičce, kde končí hlavní trenér Petr Janota. „Novou sezonu již s rezervním mužstvem neodstartuje, protože k týmu přichází nová dvojice trenérů, kterou brzy zveřejníme,“ sdělil klub.

Oběma mužům pak 1. FK Příbram poděkoval za odvedenou práci a popřál hodně štěstí do budoucna.

Fotbalista Mladé Boleslavi Lukáš Budínský
Lídr Budínský: Do přípravy jsme skočili zostra. K tělu už jsem zodpovědnější