ZDICE – HOŘOVICKO B 4:4

Když už se za stavu 4:1 pro Zdice zdálo, že duel bude kopií podzimního mistráku v I. B třídě, kdy Olympie uštědřila rezervě debakl, došlo naopak málem k otočení výsledku. Do poločasu stačilo béčko Hořovicka snížit na 2:4, aby ve druhé půli vystupňovalo tempo a vyrovnalo na 4:4.

Samotný závěr byl infarktový, když nejprve úplně osamocený selhal před brankářem Křikavou zdický Froněk. Na druhé straně Hořovicko B při poslední akci trefilo dvakrát břevno!

„Ten, kdo přišel, viděl hodně gólů. Škoda, že se hrálo takhle večer, že tu nebyli skoro žádní diváci. Z naší strany byla první půle hrozná. Začali jsme sice dobře, ale přišly naše chyby a pustili jsme tak soupeře do jasného vedení. Za všechno nás trestali podobně jako v mistráku, měl jsem obavu, aby se to neopakovalo. Ve druhé půli jsme se zmátořili a zlepšili, škoda dalších šancí, kterých jsme měli hodně. Nakonec remíza asi odpovídá," uvedl trenér Hořovicka B Miroslav Nesnídal.

„Souhlasím s Mírou, začali jsme zezadu. Věděli jsme, že proti nám stojí mladý, rychlý a důrazný tým, takže jsme vyplnili prostor a hráli jsme na brejky. To se nám dařilo a předvedli jsme krásné akce, až jsem se trochu divil, jak nám vyšly. Po půli jsme tedy vedli, ale pak přišel útlum. V úterý jsme trénovali totiž hodně tvrdě, kluci odcházeli fyzicky a šlapali vodu. Navíc jsme dali šanci všem klukům, ti kteří chodí trénovat, si zahráli. Soupeř měl nakonec šance, ale nedal je, takže to skončilo remízou 4:4," přidal hodnocení zdický kouč Miroslav Porsch.

Utkání rozhodovala trojice Divílek, Červenka a Knotek. O zdické góly se postarali dvakrát Růžička, T. Svoboda a Krůta, za Hořovicko B se trefil dvakrát Hájek, jednou se přidali Lacina a Šimůnek. Utkání sledovalo 20 diváků.