Třetí místo po podzimu je určitě skvělé, neusnete na vavřínech?
Podle toho, jak hráči přistupují k tréninkům a zápasům si myslíme, že na vavřínech neusínáme. Uvědomujeme si ale, že poctivá práce není zárukou úspěchu, ale určitě je to předpoklad být úspěšný. Samozřejmě víme, že ostatní týmy mají také kvalitní kádry a o výsledcích budou rozhodovat maličkosti včetně toho pověstného štěstí.

Takže jste určitě hodně potrénovali. Na co jste se soustředili nejvíce?
Zimní příprava ve třetí lize je opravdu dlouhá, takže času na trénování je až moc. Proto jsme se rozhodli ji zpestřit soustředěním ve Špindlerově Mlýně. Přípravu nám komplikovala jen onemocnění hráčů a také fakt, že Králův Dvůr nemá velké hřiště s umělou trávou. Ale věříme, že jsme si se vším poradili v rámci našich možností a celkově jsme s přípravou spokojeni.

"Otázkou je, jak dlouho a navíc to je Cábelíkům, jak se říká, ukradené. Na start soutěže se všichni těšíme a uvidíme jak se nám podaří navázat na hlavně výsledkově povedený podzim."

Co vám dal zimní turnaj na Meteoru?
Já osobně podobné turnaje moc v lásce nemám, ale chápu, že během zimního období vám takové turnaje zajistí sehrání zápasů s kvalitními celky každý víkend. A samozřejmě, že pokud navíc mužstvo nemá vlastní hřiště s umělým povrchem, není jiná možnost než takové turnaje sehrát.

Jaký je pohyb v kádru?
Skončil Marek Vybíral a otazník visí nad dalším působení legendy Milana Petra, který kvůli pracovnímu vytížení nyní musel fotbal trochu odsunout. Naopak tým posílili David Kilián a Josef Bouček a také odchovanci Králova Dvora Svoboda, Bican, Černý.

Tátův tým už vede první ligu, co na to Cábelíci, kteří vstupují do třetí ligy z obdobné pozice jako Slavia před jarem?
Otázkou je, jak dlouho a navíc to je Cábelíkům, jak se říká, ukradené. Na start soutěže se všichni těšíme a uvidíme jak se nám podaří navázat na hlavně výsledkově povedený podzim.

ZAJISTĚTE SI ČTVRTEČNÍ FOTBALOVOU PŘÍLOHU DENÍKU!