Nejprve byl dlouho ošetřován brankář Liberce po nešetrném zákroku Šilhavého. Ještě více dramatická byla situace o pár minut později, když se Michal Novák střetl s brankářem Kovářem. Domácí útočník podle prvních informací vyšel ze zákroku s otřesem mozku a s pohmožděnou krční páteří, navíc mu na chvilku zapadl jazyk. Drama pak bylo k vidění ještě u domácí střídačky, když jeden z pořadatelů dostal epileptický záchvat. Nezbývá než doufat, že všichni zmiňovaní přežili nedělní podvečer ve zdraví.

Králův Dvůr - Liberec B 2:1

Utkání bylo od úvodních minut vyrovnané, s postupem času ale začínali mít navrch domácí, kteří se také po dvaceti minutách dostali do vedení. To si při rohu naskočil na přední tyči na centr Michal Novák a hlavou překonal brankáře Kováře. Králodvorští se v první půli prosadili ještě jednou. Ve 36. minutě Sabou sklepl centr z trestného kopu ke Kyklhornovi, a ten propálil vybíhajícího gólmana hostů. V samém závěru první půle mohli hosté snížit. S tvrdou střelou Martana si ale Čaba poradil a dorážku liberckého útočníka překazil odpískaný ofsajd.

Hosté se dočkali až v úvodu druhé půle, kdy Martan snížil z pokutového kopu. Liberec pak na chvíli převzal iniciativu, jenže s postupem času se opět dostávali domácí na koně. A v 60. minutě mohl Michal Novák pojistit vedení Králova Dvora. Jeho tvrdou střelu z trestného kopu ale Kovář vyrazil a výborný zákrok si liberecký brankář připsal i při hlavičce Nováka v 62. minutě. Pak už šel fotbal stranou a na skóre se nic nezměnilo.

Branky: 22. Michal Novák, 36. Kyklhorn - 52. Martan z pen. Rozhodčí: Tereba.Poločas: 2:0.Diváci: 350.

Králův Dvůr: Čaba - Šilhavý, Machovec, Bureš, Himl (63. Tlustý), Novák M. (84. Řehoř), Sabou, Petr, Kyklhorn, Fulín (90. Victor), Novák S.