Přednostní právo nákupu mají majitelé permanentek, pro které budou lístky k mání do středy 10. ledna. Na jednu permanentku lze koupit pouze jeden lístek. Volný prodej odstartuje ve čtvrtek 11. ledna a jeden fanoušek si bude moci pořídit až pět vstupenek.

Lístky stojí od 300 do 890 korun a k dispozici budou pouze na pokladnách Doosan Areny.

A teď důležitá informace! Vstupenky si budou moci koupit pouze fanoušci s trvalým pobytem v České republice. Kontroly občanských průkazů či potvrzení o trvalém pobytu v ČR budou probíhat při nákupu lístků a potom i před zápasem u turniketů na stadionu. „Pokud některý fanoušek bude nakupovat vstupenky pro své kamarády a známé, postačí, když se prokáže u pokladny dokladem právě on a nemusí nosit doklady od ostatních. Všichni pak budou zkontrolováni při vstupu na stadion,“ uvedl mluvčí Viktorie Václav Hanzlík.

K tomuto opatření Viktoria sáhla z bezpečnostních důvodů. Klub se totiž obává, aby fanoušci Partizanu nekupovali lístky mimo sektor hostů ať už na pokladnách, nebo od překupníků.
Viktoria je zodpovědná za dění na stadionu a jakýkoli prohřešek by pro ni znamenal tvrdý trest. „Hrozilo by nám uzavření stadionu na případné další pohárové zápasy, což nikdo z nás nechce,“ řekl generální manažer Viktorie Adolf Šádek.

Víkendový prodej vstupenek na Evropskou ligu začíná ve 13 hodin, v ostatní dny budou pokladny otevřené už od 9 do 17 hodin.

Lístky pro permanentkáře stojí 300, 370, 490 a 700 korun, pro ostatní 380, 470, 620 a 890 Kč.

Fanoušci z Berounska budou držet palce nejvíce stoperovi Lukáši Hejdovi, který bydlí v Lochovicích a pomáhá i s trénováním tamní přípravky.