Výhra 4:0 vypadá jednoznačně. „Jednoduché není žádné utkání, ale tentokrát jsme hráli od začátku výborně. Včas jsme byli u hráčů a soupeře dostali od začátku pod tlak. Přehrávali jsme hosty ve středu hřiště a vytvářeli si šance, které jsme neproměnili jen nepřesnou finální fází. Po hezké individuální akcí Štrougala jsme šli zaslouženě do vedení,“ měl důvod ke spokojenosti trenér domácích Jiří Krbeček.
Po úvodním gólu Štrougala vstřelil druhou uklidňující branku domácích Ježek.

„Branka to byla určitě důležitá. Výborně zahraná standardka Krčmy a Ježek se prosadil hlavou. Vedení 2:0 nás uklidnilo a dále jsme pokračovali ve hře směrem dopředu,“ uvedl Krbeček.


„Soupeř hrál velmi dobře a měl celý zápas pod kontrolou. My jsme zahrozili poprvé až v závěru poločasu, kdy měl šanci Hradílek, ale brankář jeho pokus zlikvidoval. Poté se k jedné střele dostal Piskač, ale jinak jsme branku vůbec neohrozili,“ hlesl trenér Kutné Hory Radek Kulhánek. „Gólman Šebek opravdu moc situací řešit nemusel, ale v poslední minutě poločasu chytil tutovku soupeře. Byl to důležitý zákrok. Jít do kabin za stavu 2:1 s gólem do šatny by bylo určitě složité. Druhý poločas již soupeř moc příležitostí neměl, pro brankáře je nula vždy povzbudivá,“ řekl domácí trenér.

Nový propojovací chodník v ulici Havlíčkova a Plzeňská bude hotový do začátku školního roku.
Beroun připravuje rekonstrukci dalších ulic
Ilustrační foto.
Pervitin pro hlavní město vznikal v chatách za Prahou


Jiří Krbeček mohl mít radost z produktivity, když ve druhé půli přidali další dva góly Jakub Krůta a Marek Horel. „Vlastními chybami v rozehrávce jsme darovali soupeři šance, ze kterých nám střílel branky. Domácí zvítězili naprosto zaslouženě. Zaplatili jsme daň nezkušenosti,“ dodal kutnohorský kouč Kulhánek.


Beroun už se po špatném začátku vyšplhal na šestou příčku tabulky. „Ještě není ani polovina podzimu, proto je na nějaké cíle brzy. Určitě se chceme vyhnout loňským problémům do posledního kola. Momentálně nás těší devět bodů v řadě i osm gólů vstřelených v posledních dvou kolech. Samozřejmě nechceme sérii přerušit a pokusíme se ve Lhotě potvrdit stávající výsledky. Nebude to jednoduché, ale poctivým výkonem se dá bodovat všude,“ míní Jiří Krbeček.