Jankov – Bzová 2:1

Fotbal, Divize A

Vstup do utkání se lépe povedl hostům. Hned v úvodu se do dvou slibných šancí dostal Agh, který ale neuspěl. Na brankáře Hrubého poté nevyzrál ani Ehl. Hosté se také dostali k několik střelám, ale mířili hodně nepřesně. Největší šanci domácím nabídl ve 14. minutě brankář Bezkočka, který si vyběhl pro míč až na hranici šestnáctky. Balon ho ovšem k překvapení všech přeskočil, pozorný Štěch ale stihl skluzem zabránit jistému gólu.

Ve 24. minutě pak přišlo zranění Ehla, který musel odstoupit. Poté se sice hrálo nahoru dolů, ale bez vyložených šancí. V samém závěru první půle pak postupoval Šindelář sám na brankáře, ale ani jeho střela gól nepřinesla.

Ve druhém poločase se domácí začali více prosazovat. V 54. minutě ale mohl Bzovou poslat do vedení Saitzkoff, který ale šanci promarnil. Vzápětí se po chybě obránce Hrubého dočkali gólu domácí, když se pěknou střelou z hranice šestnáctky prosadil Stejskal – 1:0. Neuběhly ani dvě minuty a tentýž hráč upravil již na 2:0. Poté domácí hráli hodně lehkomyslně, a to až do 71. minuty kdy po ruce domácího hráče Štěch snížil z pokutového kopu – 2:1. Poté domácí přitvrdili, což odnesl zraněním Saitzkoff. Za tento likvidační faul si domácí Bláha vysloužil vyloučení.

Závěr utkání se hrál u vápna domácích. Hosté si vypracovali šance jen ze standardek, ale vysoké centry končily v rukou braknáře Hrubého. Ani v nastavení pak Bzová nedokázala vyrovnat a Jankov tak uhájil vítězství 2:1.

Branky: Stejskal P. 2 – Štěch. ŽK: Hrubý, Maršán, Bláha, Janoušek. ČK: Bláha (J). Diváků: 120. Rozhodčí: Špoták. Poločas: 0:0.
Bzová: Bezkočka – Hrubý, Štěch, Říha, Novák, Agh, Šimůnek, Šindelář, Kovařík, Ehl (Saitzkoff, Šilhavý), Šmíd.

Cábelíci na půdě Sezimova Ústí neuspěli

Fotbalistům Králova Dvora se zápas v Sezimovu Ústí nepovedl.

S. Ústí – Králův Dvůr 3:1

Fotbal, divize A

Vstup do utkání se hostům vůbec nepovedl a po patnácti minutách prohrávali již 0:2. „Nekoncentrovaností jsme udělali několik chyb a lacině jsme pustili soupeře do vedení, stejně jako v Třeboni,“ uvedl králodvorský trenér Miloslav Kučera. Po půlhodině hry dokázal snížit Petr Dochtor na 2:1. „Pak jsme si mysleli, že se naše hra zlepší, ale soupeř byl lepší,“ podotkl Kučera. Po hodině hry se počtvrté měnilo skóre. „Když jsme to otevřeli, soupeř nám dal třetí gól. Je to asi spravedlivé, domácí šli více za vítězstvím,“ dodal trenér Kučera.

Branky: 5. Koutník, 15. Zelenka, 61. Kvasnička – 30. Dochtor. Poločas: 2:1.
Králův Dvůr: Mojžíš – Petr, Podzemský, Vlček, Spurný, Frydrych (60. Srba), Klička (67. Grunt), Brož, Opl (27. Červenka), Dochtor, Fulín.