Kr. Dvůr – Horažďovice 3:0

Fotbal, divize A

Utkání se nehrálo v nikterak závratném tempu, o pohledné akce ale nebyla nouze. Již ve 4. minutě našel Fulín volného Dochtora, který ale z voleje pálil nad branku. O minutu později se již domácí dostali do vedení. Po velice pěkné kombinaci se k míči na hranici šestnáctky dostal Petr a svým premiérovým gólem v králodvorském dresu otevřel střelecký účet – 1:0. Domácí poté měli herně navrch a ve 21. minutě po zákroku brankáře Rybára na Dochtora nařídil rozhodčí pokutový kop. K němu se postavil Grund, který s naprostým přehledem upravil na 2:0. O čtyři minuty později mohli domácí přidat třetí gól, parádní střela Podzemského z 25 metrů ale orazítkovala břevno. Naproti tomu hosté nepředvedli za celou první půli v útoku vůbec nic.

Hned v úvodu druhé půle cábelíci dokázali pojistit vedení, když trestný kop poslal přesně k tyči Grund – 3:0. Poté již Králodvorští zvolnili, i tak si ale vytovřili ještě několik vyložených šancí. V 60. minutě Dochtorovu střelu zneškodnil Rybár a stejný scénář byl k vidění i o pět minut později. V 70. minutě pak Spurný s Petrem postupovali sami na branku, prvně jmenovaný ale trefil jen horažďovického brankáře. V 75. minutě poprvé výrazněji zahrozili hosté. Po nedorozumění mezi domácí obranou a brankářem se k míči dostal Horváth, místo prázdné branky ale trefil jen břevno. A když poté na domácí straně neuspěl opět Dochtor a ve vyložené šanci se nevedlo ani Horváthovi, skončilo utkání 3:0.

Branky: 5. Petr, 22. a 47. Grund (první z pen.). Rozhodčí: Henych. Diváků: 150. Poločas: 2:0.
Králův Dvůr: Mojžíš – Podzemský, Klička, Vlček, Spurný (70. Kučera), Grund, Petr, Brož, Dochtor, Frydrych (70. Cihelka), Fulín (78. Opl).