Hořovice – Rakovník 0:6

Úvodních dvacet minut bylo poměrně vyrovnaných jen s minimem náznaků šancí. Pak ovšem začali hosté úřadovat a od 23. minuty byla domácí obrana v jednom ohni. Nejprve se po brejku dostal k nebezpečné střele Franěk, kterého ale vychytal Šmerhovský. O minutu později Hořovičtí opět nestíhali. Osamocený Isteník tentokrát dokázal sice domácího brankáře překonat, ale branku těsně minul. Ve 27. minutě se již hosté dostali do vedení. Hořovičtí hráči jen koukali, jak kolem nich probíhá Rencsok, který akci zakončil přesnou křižnou střelou – 0:1. Neuběhla ani minuta a hosté slavili znovu. Domácí opět jen koukali, jak si Isteník narazil v šestnáctce s Hlavsou a prvně jmenovaný následně přesnou střelou upravil na 0:2. Ve 39. minutě pak Rakovník přidal třetí gól. Z trestného kopu vystřelil na branku Hlavsa, zeď hořovických hráčů se nepochopitelně rozestoupila a Šmerhovský neměl nárok – 0:3.

Do druhé půle Hořovice vystřídaly tři hráče, jejich hra se ale ani trochu nezlepšila. Spíše naopak. Ve 47. minutě Šmerhovský zlikvidoval hlavičku i dorážku Fraňka a po chvíli si výtečně poradil i se dvěma nebezpečnými střelami Isteníka. Pátou vyloženou šanci hostů ve druhé půli ale již domácí gólman chytit nedokázal. V 53. minutě zcela osamocený Isteník upravil již na 0:4. O deset minut později pak, opět po velké hrubce domácí obrany, Hlavsa přidal střelou k tyči pátý gól – 0:5. Za tohoto stavu již hosté zvolnili tempo a ke slovu se tak dostali i do té doby naprosto neškodní domácí. Ale čestného úspěchu se nedočkali. V 65. minutě totiž v největší šanci Hořovic poslal Kaufman míč do tyče. O čtyři minuty později pak udeřilo na druhé straně. Opět zcela osamocený Franěk završil skóre na 0:6. Domácí se pak sice ještě dostali do dvou šancí, ale Nesnídal ani jednou nezakončil a Rakovník tak zcela zaslouženě deklasoval domácí celek.

Branky: 27. a 53. Isteník, 39. a 63. Hlavsa, 26. Rencsok, 69. Franěk. ŽK: Rak, Větrovský (oba H).

Rozhodčí: Glogar. Diváků: 150. Poločas: 0:3.

SK Hořovice: Šmerhovský – Bežó, Linhart (46. Nesnídal), Rak, Novotný, Štěpnička, Větrovský, Svoboda (46. Kolář), Kaufman, Perman, Švarc (46. Diviš).

SK Rakovník: Šíma – Pekárna, Bláha, John, Kapoun, Rencsok (79. Caban), Hlavsa, Vaidiš (73. Hnízdo), Hájek (75. Mareš), Isteník, Franěk.