Rožmitál – Hostomice 6:3

Fotbal, I.B třída, odd. E

Domácí vstoupili do utkání velice aktivně. Už v šesté minutě postupovali při rychlém brejku na branku Drechsler s Podlenou, ale druhý jmenovaný ideálně nezpracoval prudkou přihrávku. O tři minuty později po rohu hlavičkoval vedle Závodný. V 11. minutě se Rožmitál dočkal, když krásnou narážečku s Podlenou zakončil Doležal – 1:0. V 18. minutě pak technickou střelou z trestného kopu zvýšil Váně.

Poté se dostali ke slovu také hosté. Nejdříve pálil V. Kuba těsně vedle a ve 30. minutě únik aktivního Velebila přerušil brankář Ondračka. Hned z následného protiútoku domácí udeřili potřetí, když Podlena se štěstím zakončil své sólo – 3:0.

Hosté však nesložili zbraně a dočkali se snížení. Nejdříve další šanci Velebila reflexivně vytáhl Ondračka na roh, na Kačírkovu umístěnou dělovku však již neměl nárok – 3:1. V poslední minutě první půle se ještě tlačil do zakončení Váně, ale nezamířil přesně.

Také tempo druhé půle určovali domácí a v 52. minutě přidali čtvrtý gól, když Váněho rohový kop poslal hlavou do sítě Hofman. Další branka přišla o čtyři minuty později, když hostomický brankář Kadeřábek nesmyslně vyběhl a Drechsler střelou do prázdné branky zvýšil už na 5:1.

Hostující brankář byl okamžitě střídán a novic v brance Hrdlička se hned vytáhl proti šanci Podleny. V 61. minutě se trefili znovu i hosté, když V. Kuba potrestal chybu domácí obrany – 5:2.

O dvě minuty později napřáhl z dálky Trefný, ale jeho dělovka se mezi tyče nevešla. Na druhé straně poslal Bláha odražený balon do břevna. V závěru se diváci dočkali ještě dvou gólů. V 87. minutě vyslal nádherným pasem Podlena do sóla Váněho, jenž vstřelil svůj druhý gól. Na konečných 6:3 upravil o minutu později kuriózní hlavičkou Rybák.

Branky: 18. a 87. Váně, 11. Doležal, 30. Podlena, 52. Hofman, 56. Drechsler – 39. Kačírek, 61. V. Kuba, 89. Rybák. Rozhodčí: Kaucký. ŽK: Trefný, Podlena, Mužík – Kadeřábek, Vyskočil.