KDC Beroun – S. Boleslav 3:0

Fotbal, krajský přebor

Vstup do utkání se domácím vydařil. Jalaghonia v dobré pozici sice neuspěl, ale v 9. minutě dostal Michal Novák míč za obranu a tuto vyloženou šanci dokázal střelou k tyči bezezbytku využít – 1:0. Hra pak byla poměrně vyrovnaná, nebezpečnější ale byli domácí. Miloš Novák ovšem v dobré pozici hlavičkoval nad branku a ve vyložené šanci se nevedlo ani Jalaghoniovi, který vystřelil nepřesně. Ve 34. minutě pak o sobě dali vědět také hosté, když centr z trestného kopu tečoval Antoš, domácí brankář ale dokázal zareagovat a míč vyrazit.

Ve druhé půli se již příliš šancí nezrodilo, Cementárny ovšem dokázaly dvakrát skórovat. Nejprve po akci Miloše a Michala Nováka poslal z hranice šestnáctky míč k tyči Vasil Jalaghonia – 2:0. Definitivní podobu dostal výsledek v 81. minutě. To předvedli Jiří Krůta s Davidem Šindelářem pohlednou akci na jeden dotek na jejímž konci prvně jmenovaný poslal míč za Vaňourkova záda – 3:0. Cementárny tak mají nyní na svém kontě čtyřicet bodů a s největší pravděpodobností se tak zachránily.

Branky: 9. Novák Mich., 56. Jalaghonia, 81. Krůta. Diváků: 150. Poločas: 1:0. Rozhodčí: Mrázek.

KDC Beroun: Lacina – Smetana, Choc, Vlček (68. Šindelář), Fujdiar, Grajcar, Šíma Michal (46. Vlasák), Frajer, Jalaghonia (78. Krůta), Novák Michal, Novák Miloš.